Прямокутна форма для м'яких сирів на 0,5 кг
192 грн.
Є в наявності

Форма "Французька цеглинка" виготовлена ​​з харчового пластику обсягом 0,5 кг. Дана форма дозволить вам приготувати сир оригінальної форми – сирна головка виходить у вигляді прямокутного витягнутого брикету. Таку сирну головку дуже легко різати для сервірування страв або приготування бутербродів/салатів – у вас вийдуть однакові за розміром рівні шматочки сиру. Якщо ж ви готуєте сир на продаж, то дана форма вам також буде зручна – такий брикет легко поділити ножем на рівні частини.

Така прямокутна форма допоможе вам приготувати будь-які м'які та напівм'які сири, які не вимагають пресування, відмінний варіант для сиру Фета, для сирів з митою скоринкою, сирів з білою пліснявою. У такій формі можна приготувати знаменитий французький сир із білою пліснявою Багет Лаонез (Baguette laonnaise) або сир прямокутної форми Вуа.

Основні характеристики:

  • вихід сиру - 0,5 кг
  • висота - 7см
  • ширина – 8 см
  • довжина – 16 см
  • наявність ніжок - є

Виробник: Франція

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)

Для твердих та супер твердих сирів тривалої витримки
159 грн.
Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 (Хансен)

Мезо-термофільна ароматоутворююча культура зі швидким дозріванням
198 грн.

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Особенности приготовления сыров из козьего молока
АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..