Форма для приготування сирних брикетів вагою до 2 кг
99 грн. 89 грн.
Є в наявності

Форма для сиру "Цегла" виготовлена ​​з харчового пластику, має по всьому периметру довгі щілинні отвори, які дозволять вільно стікати сироватці. Дана форма дозволить вам приготувати сир оригінальної форми – сирна головка виходить у вигляді прямокутного витягнутого брикету.

Таку сирну головку дуже легко різати для сервірування страв або приготування бутербродів/салатів – у вас вийдуть однакові за розміром рівні шматочки сиру.

Якщо ж ви готуєте сир на продаж, то дана форма вам також буде зручна – такий брикет легко поділити ножем на рівні частини.

Така прямокутна форма допоможе вам приготувати будь-які м'які та напівтверді сири, що не вимагають пресування. Ця форма є чудовим варіантом для приготування сиру Фета, особливо якщо сир необхідно порізати на рівні шматочки.

Основні характеристики:

  • вихід сиру – до 2-х кг
  • висота – 11 см
  • розміри (верх) - 12 х 19,7 см
  • розміри (низ) – 9,5 х 16,5 см
  • наявність ніжок - так

Матеріал: харчовий пластик

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер - это французский мягкий сыр с мытой коркой. Сыр этот производится из свежего коровьего молока коров. Мюнстер обладает особым острым вкусом. Тело сыра мягкое, нежное и клейкое на срезе, корочка - бледно-оранжевого цвета, слегка липкая, б..
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност - это коричневый норвежский сыр, который готовится из сыворотки от коровьего молока. В разных скандинавских странах такие сыры называют по-разному, но суть у них одна: сыворотка в течение продолжительного времени уваривается на медленном..

Рекомендовані товари

Мітки: прямокутна форма купити Україна, прямокутна форма для будь-яких сирів, великий вибір різних видів форм для сиру, форма для сиру, форма цегла для сиру, форма для виготовлення сирів, квадратна форма для сиру

Рекомендуємо почитати

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии