Форма для приготування сирних брикетів вагою до 2 кг
99 грн. 89 грн.
Є в наявності

Форма для сиру "Цегла" виготовлена ​​з харчового пластику, має по всьому периметру довгі щілинні отвори, які дозволять вільно стікати сироватці. Дана форма дозволить вам приготувати сир оригінальної форми – сирна головка виходить у вигляді прямокутного витягнутого брикету.

Таку сирну головку дуже легко різати для сервірування страв або приготування бутербродів/салатів – у вас вийдуть однакові за розміром рівні шматочки сиру.

Якщо ж ви готуєте сир на продаж, то дана форма вам також буде зручна – такий брикет легко поділити ножем на рівні частини.

Така прямокутна форма допоможе вам приготувати будь-які м'які та напівтверді сири, що не вимагають пресування. Ця форма є чудовим варіантом для приготування сиру Фета, особливо якщо сир необхідно порізати на рівні шматочки.

Основні характеристики:

  • вихід сиру – до 2-х кг
  • висота – 11 см
  • розміри (верх) - 12 х 19,7 см
  • розміри (низ) – 9,5 х 16,5 см
  • наявність ніжок - так

Матеріал: харчовий пластик

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер - это французский мягкий сыр с мытой коркой. Сыр этот производится из свежего коровьего молока коров. Мюнстер обладает особым острым вкусом. Тело сыра мягкое, нежное и клейкое на срезе, корочка - бледно-оранжевого цвета, слегка липкая, б..
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност - это коричневый норвежский сыр, который готовится из сыворотки от коровьего молока. В разных скандинавских странах такие сыры называют по-разному, но суть у них одна: сыворотка в течение продолжительного времени уваривается на медленном..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии