- ...
- Головна
- Форми для сиру
- Форми для самопресованих сирів
Форма без дна для сирів Сент-Мор та Бюш (D6 см, h20 см)
Для м'яких французьких сирів
-
Рейтинг:
- Модель:0273
- Доступно:В наличии0
Форма для приготування французьких сирів Сент-Мор-де-Турен и Бюш-де-Шевр є високим циліндром без дна, призначений насамперед для приготування сирів у вигляді поліна.
Класична форма сиру Сент-Мор-де-Турен пронизана посередині соломинкою, а також має біло-чорну скоринку, що складається із спеціальної золи фруктових дерев та плісняви.
Характеристики:
- висота – 20 см;
- зовнішній діаметр – 6,3 см;
- внутрішній діаметр – 5,5 см;
- крок між отворами для стоку сироватки – 3 см;
- ухил стін – немає (однаковий діаметр по всій довжині форми).
Вихід товару з однієї форми - 200-250 грам.
Об'єм молока, необхідний заповнення цієї форми – від 2 літрів.
Матеріал: пластик, дозволений для контакту з харчовими продуктами
Виробник: Франція
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
Форма без дна "Камамбер" (D11,5 см, h13 см)
Форма без дна для м'яких сирів із пліснявою висотою 13 см
2 Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен
СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + зола + рецепт
100 Біла пліснява Geotrichum Candidum GEO17 (Даніско)
Для створення структурних "борозенок" на скоринці сиру
12 Біла пліснява Penicillium Candidum HP 12 (Даніско)
Надає сиру характерного грибного смаку і аромату
10 Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)
Для сирів групи Лактик та напівтвердих із закритою структурою
31 Мезофільна закваска R-703 (Хансен)
Швидке кислотоутворення для сирів із закритою структурою
6 Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)
Сичужний фермент для лактиків та м'яких козячих сирів
0 Прямокутна форма "Французька цеглинка" на 0,5 кг
Прямокутна форма для м'яких сирів на 0,5 кг
3