Квадратна форма на 0,5 кг призначена для виготовлення сиру в домашніх умовах та для фермерського виробництва.
Форма має по всьому периметру отвори для вільного відтоку сироватки, що дозволить виготовити будь-який м'який, напівм'який або напівтвердий сир вагою до 500г.
Відмінно підходить для сирів традиційної квадратної форми, наприклад Таледжіо, а також для виготовлення сирів з пліснявою. Квадратна форма виготовлена з харчового пластику, має міцні стінки, підходить для легкого підпресування.
Основні характеристики:
- вихід сиру – до 500 г,
- об'єм - 600 мл,
- висота - 8,5 см,
- верхні грані - 11х10,5 см,
- нижні грані 9,5 х9 см
- наявність ніжок - так
Матеріал: харчовий пластик.
Виробник: Anelli Lodi, Італія
Ще не було питань.





Рекомендуємо почитати
Заквасочные культуры и их виды
Закваски, или заквасо..
Какую форму выбрать для приготовления сыра
Формы для сыра - это цела..
Делаем сыр с мытой коркой
Мягкие сыры с мытой к..
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ
Свертывание молока в сыро..