Отримайте сир квадратної форми
158 грн.
Є в наявності

Квадратна форма на 0,5 кг призначена для виготовлення сиру в домашніх умовах та для фермерського виробництва.

Форма має по всьому периметру отвори для вільного відтоку сироватки, що дозволить виготовити будь-який м'який, напівм'який або напівтвердий сир вагою до 500г.

Відмінно підходить для сирів традиційної квадратної форми, наприклад Таледжіо, а також для виготовлення сирів з пліснявою. Квадратна форма виготовлена ​​з харчового пластику, має міцні стінки, підходить для легкого підпресування.

Основні характеристики:

  • вихід сиру – до 500 г,
  • об'єм - 600 мл,
  • висота - 8,5 см,
  • верхні грані - 11х10,5 см,
  • нижні грані 9,5 х9 см
  • наявність ніжок - так

Матеріал: харчовий пластик.

Виробник: Anelli Lodi, Італія

Ще не було питань.

Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола – це італійський сир із різновиду свіжих сирів, яких в Італії нараховують доволі багато. Існують 2 версії походження назви даного сиру. За першою версією сир назвали rubeole, тобто «червоний», оскільки у дозрілого сиру скоринка набуває червон..
Дор-блю (рецепт приготовления)
Дор-блю (рецепт приготовления)
Дор блю (Дорблю) — марка голубого сыра из Германии, производства компании Кезерай Шампиньон Хофмайстер, в переводе означает «голубое золото». Дор блю имеет нежную и маслянистую текстуру, умеренно острый, пряный и солоноватый вкус и яркий сп..
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Л'Эвек (Пон-Левек) - это один из вкуснейших и древнейших французских мягких сыров. Пон-л'Эвек раньше называли "ангелочком": обладая миниатюрными формами (квадрат со стороной 10,5 - 11,5 см), этот сыр, покрытый розовато-оранжевой корочкой под..
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност (рецепт приготовления)
Брюност - это коричневый норвежский сыр, который готовится из сыворотки от коровьего молока. В разных скандинавских странах такие сыры называют по-разному, но суть у них одна: сыворотка в течение продолжительного времени уваривается на медленном..
Таледжио (рецепт приготовления)
Таледжио (рецепт приготовления)
Таледжио — полумягкий итальянский сыр с мытой коркой из пастеризованного коровьего молока. Сыр Таледжо выпускается в форме небольших квадратов размером 18-20 см, высотой 5-8 см и весом 1,8-2,2 кг оранжевого цвета, имеет шероховатую, ароматн..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Заквасочные культуры и их виды

Заквасочные культуры и их виды

Закваски, или заквасо..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..