Густа консистенція з м'яким вершковим смаком

45 грн.
Є в наявності

Термофільна закваска для десертного йогурту - це культура прямого внесення для приготування традиційного термостатного йогурту з короткою структурою. Готовий йогурт має густу консистенцію, м'який, вершковий смак і аромат.

Рекомендована температура для сквашування: 40 - 42 ºС

Склад:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus bulgaricus

Спосіб приготування домашнього йогурту:

  1. Нагрійте молоко до 85 ºС, потім охолодіть до 40 ºС і внесіть закваску - посипте порошок закваски на поверхню молока, дайте постояти 3 хвилини і добре перемішайте;
  2. Заквашувати при температурі 40 ºС протягом 6-8 годин. Після цього перевірте йогурт – якщо молоко повністю заквасилося, можете забирати продукт у холодильник, якщо ще не зовсім завершений процес заквашування, то дайте молоку постояти ще 1-2 години;
  3. Якщо ви використовуєте електричну йогуртницю, процес сквашування може йти швидше. Перевіряйте йогурт на готовність вже за 4-6 годин.
  4. Після закінчення процесу заквашування готовий продукт необхідно обов'язково охолодити, щоб йогурт не перекис.

Вид закваски: для кисломолочної продукції (на посилання відкриються всі закваски).

Найближчі АНАЛОГИ:

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі. 
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: ALCE GROUP, Італія

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..

Значение Lactobacillus acidophylus для организма человека