- Модель:0090
- Доступно:6 шт.
NOLA™ Fit 5500 - це нова глибокоочищена та стандартизована рідка бета-галактозидаза біфідобактеріум біфідум (Лактаза) (Bifidobacterium bifidum ß-galactosidase). Виготовлена шляхом глибокої ферментації рослинного субстрату з використанням відібраного штаму Bacillus licheniformis, який завдяки особливому технологічному процесу відсутній у кінцевому продукті. За допомогою ферменту NOLA™ Fit 5500 відбувається процес гідролізації лактози до суміші глюкози та галактози.
Продукт являє собою преміум лактазу, яка особливо підходить для виготовлення безлактозного молока, кисломолочних продуктів і сиру.
Фермент NOLA™ Fit 5500 застосовується для:
- приготування безлактозних або зі зниженим вмістом лактози молочних продуктів;
- посилення солодкості без підвищення калорійності продукту;
- зниження вмісту цукру в продукті;
- запобігання кристалізації лактози в продуктах харчування
Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 застосовується для виробництва молока і молочних напоїв, йогурту, сирів, м'якого сиру, вершків, морозива, згущеного молока.
Склад: гліцерин (Е 422), вода, бета-галактозидаза
Активність: 5500 BLU (Біфідо лактазні одиниці) на гр.
Рекомендований рівень дозування: 1 мл на 1 л молока.
Спосіб приготування:
- У молоко жирністю 3,5 % вносять необхідну кількість ферменту NOLA™ Fit 5500. Концентрацію лактази необхідно збільшувати в разі меншого вмісту жиру в молоці.
- Для гідролізу молочну суміш необхідно залишити на 24 години в холодильнику за температури 4 - 6 °С.
- Після приготування молочний продукт готовий до вживання або для подальшого приготування каш чи інших продуктів.
- Для приготування йогуртів, ряжанки, кефіру, сиру без лактози - додати необхідну кількість ферменту NOLA™ Fit 5500 у молоко разом зі звичайною закваскою та дотримуватися інструкції з приготування. Оптимальна температура гідролізу при приготуванні кисломолочних продуктів становить 35 °С.
Термін зберігання: 12 місяців. Зберігати за температури 4 - 8 °С.
Варіанти для замовлення: 30 мл на 30 л молока або 100 мл на 100 л молока.
Виробник: Chr. Hansen (Данія)
Рекомендуемый уровень дозировки: 0,2 - 0,4 мл на 1 л молока,а у цього фермента активність 5500 а вносити потрібно 1 мл на 1л. ?















Рекомендуємо почитати
Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Закваски для сыра пре..
Выбор молока для сыроделия
Основной ингредиент в..
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока
Активная кислотность выра..