Аромат класичного сиру ПАРМЕЗАН

127 грн.
В наличии

Рідкий ароматизатор для сиру ПАРМЕЗАН - це жиророзчинний, термостабільний, ідентичний натуральному ароматизатор класичного сиру Пармезан. 

Харчовий ароматизато сиру Пармезан використовується для підсилення аромату сиру, або для підсилення аромату в плавленому сирі, соусах, супах, закусках тощо. 

Склад: триацетин Е 1518, ароматизатор сиру Пармезан

Норма внесення: 0,1 %  або 1 мл на 1 л молока

Рекомендації до застосування: необхідну кількість ароматизатору вносити в молоко на початковому етапі виробництва

Основні характеристики: 

  • Зовнішній вигляд: рідина без стронніх домішок
  • Колір: від безкольорового до коричневого різних відтінків
  • Запах: влісний найменуванню ароматизатора
  • Вага: 100 гр 

Умови зберігання: термін придатності 12 місяців при температурі від +5℃ до +20℃

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Ароматизатор для сиру пармезан, ароматизатор сиру, ароматизатор для сиру, вершковий смак сиру, підсилювач смаку для сиру, сирний смак, покращювач смаку сиру

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Правила прессования полутвердых сыров
Покрытие сыра латексом

Покрытие сыра латексом

Чтобы предупредить разруш..