Рідкий ароматизатор для сиру ПАРМЕЗАН - це жиророзчинний, термостабільний, ідентичний натуральному ароматизатор класичного сиру Пармезан.
Харчовий ароматизато сиру Пармезан використовується для підсилення аромату сиру, або для підсилення аромату в плавленому сирі, соусах, супах, закусках тощо.
Склад: триацетин Е 1518, ароматизатор сиру Пармезан
Норма внесення: 0,1 % або 1 мл на 1 л молока
Рекомендації до застосування: необхідну кількість ароматизатору вносити в молоко на початковому етапі виробництва
Основні характеристики:
- Зовнішній вигляд: рідина без стронніх домішок
- Колір: від безкольорового до коричневого різних відтінків
- Запах: влісний найменуванню ароматизатора
- Вага: 100 гр
Умови зберігання: термін придатності 12 місяців при температурі від +5℃ до +20℃
Виробник: Україна
Ще не було питань.
Мітки: Ароматизатор для сиру пармезан, ароматизатор сиру, ароматизатор для сиру, вершковий смак сиру, підсилювач смаку для сиру, сирний смак, покращювач смаку сиру