Натуральний ароматизатор сиру Ементаль

138 грн.
Є в наявності

Сухий ароматизатор для сиру ЕМЕНТАЛЬ - це натуральний ароматизатор, виготовлений з модифікованного ферментами сиру методом розпилювальної сушки з використанням сухої сироватки та мальтодекстрину. 

Натуральний ароматизато сиру Ементаль використовується для підсилення аромату готового сиру, або для підсилення аромату в плавленому сирі, соусах, супах, закусках тощо. 

На відміну від синтетичних ароматизаторів натуральний концентрат Ементаль надає продуктам не тільки верхні ноти аромату, а також глибину, насиченість та розкіш смаку. Такі надзвичайні властивості цього ароматизатору реалізовані завдяки технології ензиматичної модифікації жирів та запатентованій технології, яка дозволила відкрити весь потенціал аромату молочних жирів.

Відповідно до Директиви 1334/2008 та висновків Міністерства охорони здоров’я України ароматизатор сиру Ементаль зареєстрований як «натуральний ароматизатор».

Якість ароматизатора  відповідність нормам ЄС безпеки харчових продуктів і забруднень.  Стабілізатор не містить і не утворюється з генетично модифікованих організмів (без ГМО), має кошерний сертифікат (Dairy) та сертифікат Халяль (IFANCA). 

Склад: мальтодекстрин, суха сироватка, натуральний ароматизатор сиру Ементаль, сіль. 

Норма внесення: 0,2 - 1,8 %  або 2 - 18 гр на 1 л молока

Рекомендації до застосування: необхідну кількість ароматизатору перемішати із водою та вносити в молоко на початковому етапі виробництва

Основні характеристики: 

  • Зовнішній вигляд: порошок
  • Колір: від кремово-білого до бежевого
  • Запах: сильно концентрований молочний
  • Смак: смак швейцарського сиру Ементаль, сильно концентрований
  • Вага: 50 гр 

Умови зберігання: термін придатності 24 місяці в сухому приміщенні.

Виробник: ButterBuds, USA

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Ароматизатор для сиру ементаль, ароматизатор сиру, ароматизатор для сиру, вершковий смак сиру, підсилювач смаку для сиру, сирний смак, покращювач смаку сиру, натуральний ароматизатор для сиру

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Правила прессования полутвердых сыров