Натуральний ароматизатор сиру Пармезан

137 грн.
Є в наявності

Сухий ароматизатор для сиру ПАРМЕЗАН - це натуральний ароматизатор, виготовлений з модифікованного ферментами сиру методом розпилювальної сушки з використанням сухої сироватки та мальтодекстрину. 

Натуральний ароматизато сиру Пармезан використовується для підсилення аромату готового сиру, або для підсилення аромату в плавленому сирі, соусах, супах, закусках тощо. 

На відміну від синтетичних ароматизаторів натуральний концентрат Пармезан надає продуктам не тільки верхні ноти аромату, а також глибину, насиченість та розкіш смаку. Такі надзвичайні властивості цього ароматизатору реалізовані завдяки технології ензиматичної модифікації жирів та запатентованій технології, яка дозволила відкрити весь потенціал аромату молочних жирів.

Відповідно до Директиви 1334/2008 та висновків Міністерства охорони здоров’я України ароматизатор сиру Пармезан зареєстрований як «натуральний ароматизатор».

Якість ароматизатора  відповідність нормам ЄС безпеки харчових продуктів і забруднень.  Стабілізатор не містить і не утворюється з генетично модифікованих організмів (без ГМО), має кошерний сертифікат (Dairy) та сертифікат Халяль (IFANCA). 

Склад: мальтодекстрин, суха сироватка, натуральний ароматизатор сиру Пармезан, сіль. 

Норма внесення: 0,1 - 0,8%  або 1 - 8 гр на 1 л молока

Рекомендації до застосування: необхідну кількість ароматизатору перемішати із водою та вносити в молоко на початковому етапі виробництва

Основні характеристики: 

  • Зовнішній вигляд: порошок
  • Колір: від кремового до коричнюватого
  • Запах: сильно концентрований молочний
  • Смак: гострий смак сиру Пармезан, сильно концентрований
  • Вага: 50 гр 

Умови зберігання: термін придатності 24 місяці в сухому приміщенні.

Виробник: ButterBuds, USA

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Ароматизатор для сиру ПАРМЕЗАН, ароматизатор сиру, ароматизатор для сиру, вершковий смак сиру, підсилювач смаку для сиру, сирний смак, покращювач смаку сиру, натуральний ароматизатор для сиру

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Какой сыр лучше всего делать для продажи
Специи и приправы в сыроделии