Стабілізатор для плавленого ковбасного сиру

94 грн.
Є в наявності

Стабілізатор KARAGENAN є натуральним стабілізатором рослинного походження, отриманим у результаті переробки червоних морських водоростей. В процесі виробництва карагеган проходить багатоступеневе очищення від різних домішок.

KARAGENAN  широко застосовується в наступних продуктах: плавлених сирах, згущеному молоці, морозиві, фруктових наповнювачах і начинки, соусах, кондитерських виробах, м'ясних та ковбасних виробах. Стабілізатор утворює щільний гель, який володіє відмінною стабільністю і виключає можливість синерзису. Готовий виріб (плавлений сир) відмінно показує себе в процесі нарізки.

Стабілізатор KARAGENAN  це  продукт європейського виробництва, який відрізняється від азіатських аналогів високим ступенем очищення, стабільністю в роботі і відсутністю сторонніх запахів і смаків. 

Для приготування класичного ковбасного сиру слід використовувати сіль-плавитель та поліамідну ковбасну оболонку

Склад: 

  • карагенан Е 407А
  • хлорид калію Е 508 

Норма внесення: 0,2-0,4%  або 2-4 гр на 1кг продукту в залежності від бажаної структури готового продукту

Рекомендації до застосування: стабілізатор додається на початковому етапі плавлення.

Основні характеристики: 

  • Зовнішній вигляд: порошок
  • Запах: нейтральный
  • Розчинність: набухання у холодній воді, розчинення у гарячій воді
  • Рівень гідратації 1:80 (каррагеган : вода)
  • Вага: 50 гр 

Умови зберігання: термін придатності 24 місяці в сухому приміщенні.

Країна походження: Франція

Тетяна / 30.01.2024
Добрий день. А для козячого молока він підійде? І де можно глянути рецепт ковбасного сиру?
Администратор Светлана
Підходить для багатьох продуктів, де треба стабілізувати структуру: в плавлених сирах, згущеному молоці, морозиві, фруктових наповнювачах і начинки, соусах, кондитерських виробах, м'ясних та ковбасних виробах. На жаль, поки ще в магазині немає відпрацьованої технології ковбасного сиру.

Рекомендовані товари

Мітки: Стабілізатор для плавленого сиру, стабізізатор для сиру, загусник для плавленого сиру, стабілізатор для ковбасного сиру, загусник для ковбасного сиру, загущувач для плавленого сиру

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..