Стабілізатор KARAGENAN є натуральним стабілізатором рослинного походження, отриманим у результаті переробки червоних морських водоростей. В процесі виробництва карагеган проходить багатоступеневе очищення від різних домішок.
KARAGENAN широко застосовується в наступних продуктах: плавлених сирах, згущеному молоці, морозиві, фруктових наповнювачах і начинки, соусах, кондитерських виробах, м'ясних та ковбасних виробах. Стабілізатор утворює щільний гель, який володіє відмінною стабільністю і виключає можливість синерзису. Готовий виріб (плавлений сир) відмінно показує себе в процесі нарізки.
Стабілізатор KARAGENAN це продукт європейського виробництва, який відрізняється від азіатських аналогів високим ступенем очищення, стабільністю в роботі і відсутністю сторонніх запахів і смаків.
Для приготування класичного ковбасного сиру слід використовувати сіль-плавитель та поліамідну ковбасну оболонку.
Склад:
- карагенан Е 407А
- хлорид калію Е 508
Норма внесення: 0,2-0,4% або 2-4 гр на 1кг продукту в залежності від бажаної структури готового продукту
Рекомендації до застосування: стабілізатор додається на початковому етапі плавлення.
Основні характеристики:
- Зовнішній вигляд: порошок
- Запах: нейтральный
- Розчинність: набухання у холодній воді, розчинення у гарячій воді
- Рівень гідратації 1:80 (каррагеган : вода)
- Вага: 50 гр
Умови зберігання: термін придатності 24 місяці в сухому приміщенні.
Країна походження: Франція
Мітки: Стабілізатор для плавленого сиру, стабізізатор для сиру, загусник для плавленого сиру, стабілізатор для ковбасного сиру, загусник для ковбасного сиру, загущувач для плавленого сиру