Моновидові концентрати

Моновидові концентрати - це бактеріальні заквасочні культури, що містять один штам (вид) бакетрій. Моновидовий концентрат, як правило, застосовується разом з основною закваскою для покращення смако-ароматичних властивостей продукту або надання йому пробіотичних характеристик. 

Щоб вибрати моновидові концентрати для сиру, просто виберіть потрібний варіант на цій сторінці та натисніть “Додати до кошика”. 

А якщо ви хочете детальніше розібратися в складі заквасок і вміти розуміти їх властивості, дивлячись на їх склад, то тоді ознайомтеся зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОГі.



Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)

Покращує смак і аромат сиру, газоутворююча (на 50 л, 100 л і 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)

Для посилення вершкового аромату (на 50 л, 100 л та 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Чистий штам Lactobacillus helveticus на 50 л, 100 л та 1000 л
72 грн.
Захисна закваска LRB ​​(Сакко)

Захисна закваска LRB ​​(Сакко)

Для холодного дозрівання молока (на 100 л та 1000 л)
72 грн.
Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Для посилення аромату напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
73 грн.
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру (на 100 л)
79 грн.
Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Надає сиру м'який, гоструватий смак та аромат. Сприяє зростанню пропіоновокислих бактерій (на 100 л та 500 л)
82 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Сприяє отриманню більш інтенсивного та насиченого смаку сиру
86 грн.
Болгарська паличка LB (Алче)

Болгарська паличка LB (Алче)

Чистий штам болгарської палички на 50 л, 100 л та 1000 л
86 грн.
Захисна закваска з прискорювачем дозрівання Lb.Casei LC 4 P1 (Сакко)

Захисна закваска з прискорювачем дозрівання Lb.Casei LC 4 P1 (Сакко)

Проти зростання клостридій та пізнього спучування сиру (на 100 та 1000 л)
89 грн.
Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Для прискорення дозрівання сиру з яскраво вираженим ароматом (на 100 л та 500 л)
92 грн.
Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Чисті біфідобактерії для сиру та кисломолочних продуктів (100 л та 1000 л)
98 грн.
Пропіонові бактерії  EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії для великих очків у сирі на 100 л та 1000 л
115 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
152 грн.
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Для смаку, аромату та великих очків у сирах (на 200 л та 1000 л)
154 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
L. acidophilus (Даніско)

L. acidophilus (Даніско)

Чистый штамм L. acidophilus для кисломолочного продукта и сыроделия (на 100-200 л)
242 грн.
Показано з 1 по 17 із 17 (всього сторінок: 1)