Для холодного дозрівання молока (на 100 л та 1000 л)

65 грн.
Є в наявності

Захисна закваска LRB ​​використовується при виробництві свіжих, м'яких, напівтвердих та твердих сирів. Захисна культура, що запобігає розвитку сторонньої мікрофлори, сприяє збільшенню термінів придатності.

Культура LRB ​​контролює розвиток психрофільних бактерій під час зберігання молока за низьких температур (на холодному дозріванні). Також запобігає росту небажаних дріжджів та плісняв у ферментованих кисломолочних продуктах, свіжих та напівтвердих сирах.

До складу LRB входять спеціально відібрані штами Lactobacillus rhamnosus. Запобігає росту дріжджового грибка та плісняви. При внесенні сирого молока допомагає контролювати зростання патогенних бактерій при низькій температурі зберігання (4-10°C).

ВАЖЛИВО: Не замінює основну закваску! Використовувати спільно з основною закваскою як захисна культура!

Склад:

  • Lactobacillus rhamnosus

Норма витрат :

  • Холодне дозрівання молока: 1 dos на 50-100 літрів молока за температури 4-10°C
  • М'який сир: 1 dos на 50-100 літрів молока
  • Напівтвердий сир: 1 dos на 100 літрів молока
  • Твердий сир: 1 dos на 100 літрів молока

Вид закваски: захисна (на посилання відкриються всі захисні закваски).

Найближчі АНАЛОГИ:

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Заквасочные культуры и их виды

Заквасочные культуры и их виды

Закваски, или заквасо..

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Дефекты сыра и как их избежать
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..