Джутовий шпагат для ковбаси та сироробства

17 грн.
Є в наявності

Шпагат джутовий виготовлений із 100% джутового волокна. Він знайшов своє застосування у виробництві продуктів харчування, а саме при виробництві ковбасних виробів та у сироробстві. Таким шпагатом легко обмотувати продукт і надалі копчити.

Джутовий шпагат не завдає шкоди навколишньому середовищу і тому він безпечний по відношенню до продуктів, які ми їмо. Завдяки своєму природному походження можна відзначити, що джутовий шпагат практично не реагує на рідину, вогкість і вологу.

Також він стійкий до руйнувань на світлі. Він не жовтіє, не старіє, високо гігроскопічний, має бактерицидні властивості.

У сироваріння використовується для обмотування сиру Банон при утримуванні виноградного листя, для сиру Качоковалло перед відправкою його на визрівання. При продажі крафтових продуктів джутовий шпагат використовується для естетичного оформлення сирів Белпер Кнолле, Камамбер, Брі та багатьох інших.

Переваги джутового шпагату:

  • еластичний;
  • легкий та надійний;
  • міцний та з високою стійкістю до зносу;
  • вологостійкий та не боїться перепаду температури;
  • погано розтягується;
  • зручний для в'язання та сушіння продуктів

Основні характеристики:

  • матеріал – джут;
  • колір коричневий.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Специи и приправы в сыроделии
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..