Пепсин для швидких сирів без дозрівання на 100 л
38 грн.
Є в наявності

Молокозгортаючий фермент МЕЙТО (Meito) – фермент для м'яких розсільних сирів без дозрівання. У складі ферменту містяться лише нешкідливі речовини, основою виробництва служить гриб природного походження, який піддається лише натуральної обробці.

Важливо! У складі ферменту 100% мікробіальний пепсин, тому препарат призначений для швидких сирів, що не потребують дозрівання. У процесі дозрівання сиру 100% пепсин розпадається із виділення гіркоти.

Препарат МЕЙТО постачається у вигляді порошку. Препарат виключно рослинного походження. Жодна речовина тваринного походження не використовується на жодній стадії технологічного процесу отримання цього ферменту. Крім того, МЕЙТО отримав сертифікат відповідності вимогам OU (американський кашрут), які висуваються до кошерної їжі згідно з іудейською релігією.

Норма внесення: 1 пакет (1 грам) на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

Спосіб застосування: відмірену кількість МЕЙТО розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі питної нехлорованої води кімнатної температури і додають отриманий розчин в молоко при ретельному перемішуванні протягом 5 хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молоко має протягом 25-45 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі потік, готовий до розрізання. Робоча температура +32 ... +36 ° С. Розчин ферменту МЕЙТО готується безпосередньо перед внесенням у молоко.

Використовувати за 1 раз весь обсяг пакетика не обов'язково – його можна пропорційно ділити. Невикористану частину ферменту необхідно герметично закрити та зберігати в холодильнику.

Склад: 100% пепсин на основі Rhyzomucor miehei

Маса нетто: 1 грам

Виробник: «Meito Sangyo Co., Ltd.», Японія

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування ферментних препаратів може проводитися при нерегульованій температурі протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Назар / 20.06.2023
Чи підійде фермент для домашнього творогу?
Администратор Светлана
Для домашнього творога необхідна закваска молочнокислих бактерій.
Лариса / 26.10.2022
Добрый вечер. Сможете отправить Новой почтой в Польшу?
Администратор Светлана
Здравствуйте. Фермент относится в группу продуктов питания и, к сожалению, запрещен для пересылки Новой почтой.
Виталий / 22.04.2021
Добрый день. Можно маленьким детям давать сыр, приготовленный используя фермент мейто, или же лучше давать сыр, приготовленный на ферменте животного происхождения?
Администратор Светлана
Сыр, приготовленный с использованием фермента Мейто, можно предлагать детям, но такой сыр получается худшего качества и имеет ряд пороков: скрип на зубах, кислота и горечь. Все это связано с особенностью самого фермента. Для приготовления сыра из небольшого объема молока лучше применить жидкий сычужный фермент NATUREN Premium 145 от Хансен. Его легко делить на маленькие объемы молока.
Людмила / 28.02.2021
Доброго дня! Який термін придатності?
Администратор Светлана
До 2022 року
Наталія / 27.11.2019
Скажіть будь ласка чи відома активність пепсину?
Администратор Светлана
Активность пепсина (мейто) производителем не указана. Дозировка 1 гр на 100 л молока.
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
..

Рекомендовані товари

Мітки: молокозгортаючий фермент, пепсин, мейто, фермент для сиру, мейто для сиру, закваска для сиру, пепсин для сиру, сичужний фермент, фермент Meito, ренін, вегетаріанський фермент, сирна закваска, кошерний фермент, кошерна закваска

Рекомендуємо почитати