Рідкий мікробіальний фермент (реннін) для різних видів сиру на150 л
79 грн.
Є в наявності

Фермент Супер Майя (Супер Лакта) - це мікробіальний фермент рослинного походження, який застосовується в харчовій промисловості як замінник сичужних ферментів тваринного походження.

Реннін "Super Maya" або "Super Lskta" виробляється за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei та молокозгортального ферменту Mucorpepsin, який також є рослинним інгредієнтом. Саме тому сири, вироблені з допомогою даного ферменту, можуть вважатися вегетаріанськими.

Реннін вироблений у лабораторних умовах за дотримання всіх норм гігієни і містить елементів шкідливих здоров'ю.

Склад: вода, сіль 15%, мікробіальна протеаза M.miehei

Норма витрати: флакон ферменту 100 г (88 мл) розрахований на 150 літрів молока, достатньо однієї чайної ложки на 5 літрів молока.

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.

Упаковка: стеклянна тара

Об'єм: 100 г (88 мл) 

Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Турція

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Тетьяна / 27.04.2023
Добрий день. А можно його використовувати, як що він до 2020 року придатності?
Администратор Светлана
Немає попередження від виробника, що неможна використовувати після терміна придатності. Основна проблема, що може статися з ферментом - це втрата активності. В такому випадку його додають у 2-3 рази більше за норму.
Тетяна. / 05.11.2022
Добрий день. Яркий термiн придатностi?
Администратор Светлана
Термін придатності до 07.07.2024
Марина / 19.07.2022
Яка температура роботи фермент?
Администратор Светлана
Оптимальный рабочий диапазон температуры составляет 32 - 37 °С
Оксана / 22.08.2021
На 10 л молока сколько нужно ГРАММ фермента?
Администратор Светлана
На 10 л молока необходимо 6 мл жидкого фермента «Super Maya»
Максим / 22.08.2020
Скажите пожалуйста,этот фермент подойдет для каччоты,и халуми???
Администратор Светлана
Жидкий молокосвертывающий фермент «Super Maya» подходит для всех видов сыров без длительной выдержки
Татьяна / 15.04.2020
Это аналог сычужного фермента?
Администратор Светлана
Жидкий молокосвертывающий фермент «Super Maya» и сычужный фермент являются разными по составу и природе происхождения, но выполняют одинаковую функцию в сыроделии - образование молочного сгустка.
Светлана / 08.04.2020
Способ приготовления
Администратор Светлана
Жидкий молокосвертывающий фермент «Super Maya» применяется как обычный фермент: растворить необходимое количество фермента в 50 мл воды и добавить в молоко.
Количество фермента на заданный объем молока указано на упаковке. Рецепт приготовления сыра можно использовать любой.
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир – джерело легкозасвоюваних мінеральних солей (кальцію, калію, натрію, фосфору, магнію, сірки, заліза, цинку, міді). Також у цьому виді сиру міститься велика кількість вітамінів: бета-каротин, ретинол, вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, ..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..

Рекомендовані товари

Мітки: Рідкий молокозгортаючий фермент, фермент Super Maya, фермент Супер Майя, рідкий ренін, рідкий ренін, рідкий фермент для сиру, закваска для сиру, фермент для бринзи

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..