Підходить для всіх видів сирів (на 50 л та 100 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    7 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    высокая
  • Газоутворювальна здатність:
    высокая
  • Кислотоутворювальна здатність:
    высокая

75 грн.
Є в наявності

Мезофільно-термофільна газоутворююча закваска призначена для виготовлення м'яких (розсольних), напівм'яких та напівтвердих сирів. Це аналог універсальної фермерської закваски, яка пристосована для виготовлення сиру та молочних продуктів. Якщо ви початківець сиророб, то ця закваска - найкращий вибір. Вона володіє високими ароматоутворюючими та газоутворюючими здібностями.

За допомогою цієї закваски ви зможете приготувати в домашніх умовах такі сири як Мармуровий, Качотта, П'яна коза, Морб'є, Белпер Кнолле та багато інших, а також виходить чудовий домашній сир.

Склад:

  • Lactococcus lactis subsp. lactis
  • Lactococcus lactis subsp. cremoris
  • Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis
  • Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
  • Streptococcus thermophilus

Норма витрати: 0,15 г закваски для виготовлення сиру із 10 л молока. Для зручного дозування закваски можете придбати мірну ложечку разом із таблицею з дозування.

Температура інкубації: 26-37 °С

Тип закваски: мезофільно-термофільна (на посилання відкриється список мезофільно-термофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ:

Дозування: кількість закваски для внесення необхідно вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Також слід звірятись із рецептом конкретного сиру.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям її необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 12 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Dalton (Італія)

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Юлія / 17.03.2023
Доброго дня, дана закваска є доповненням до основної закваски чи вона використовується самостійно?
Администратор Светлана
Закваска є повноцінною, тому використовується як основна, без додаткових культур.
Андрей / 10.06.2021
Здравствуйте! А фасовка есть больше чем по 200л?
Администратор Светлана
На 500 л можем предложить мезофильно-термофильную закваску MA 4001 CHOOZIT Danisco
Юрий / 26.05.2021
Добрый день. Подскажите, Канестрато можно делать этой мезофильно-термофильной закваске? Спасибо.
Администратор Светлана
За неимением другой закваски, данная закваска хорошо подойдет для сыра Канестрато.
Светлана . / 14.04.2021
Добрый день.Скажите пожалуйста,эта закваска подойдет для сметаны?
Администратор Светлана
Для приготовления сметаны можно использовать данную мезофильно-термофильную закваску. Но так же для получения сметаны можно применять отденую специализированную закваску XPL-30 от компании Хансен.
Максим / 04.04.2021
Добрый день.Скажите пожалуйста,эта закваска подойдёт для козьего молока??
Администратор Светлана
МЕЗОФИЛЬНО-ТЕРМОФИЛЬНАЯ газообразующая закваска отлично подходит для любого вида молока, в том числе и для козьего.
Олена / 28.03.2021
Доброго дня! Скажіть,будь ласка,скільки мірних ложечок закваски потрібно взяти на 10л. молока(якщо брати закваску у флаконі)? Дякую!
Администратор Светлана
На 10 л молока необходима 1 мерная ложечка без горки, которая вмещает 0,15 г сухой закваски
Наталия / 17.03.2021
Даная закваска подходит для приготовления БЕЛПЕР КНОЛЛИ ?
Администратор Светлана
МЕЗОФИЛЬНО-ТЕРМОФИЛЬНАЯ газообразующая закваска отлично подходит для сыра Белпер Кнолле
Оксана / 22.02.2021
Данная закваска для брынзы подойдет?
Администратор Светлана
МЕЗОФИЛЬНО-ТЕРМОФИЛЬНАЯ газообразующая закваска отлично подойдет для брынзы
Лина / 24.06.2020
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, а молокосвертываемый фермент к этой закваски нужен?
Администратор Светлана
Обязательно нужен. Без фермента у вас не получится сыр.
Олексій / 04.05.2020
ви відправляєте замовлення в Фінляндію
Администратор Светлана
Жаль, но отправок товаров для сыроделия и приготовления колбас за пределы Украины нет. Это определено таможенными ограничениями на пересылкупродуктов питания, в данном случае закваски, ферменты и прочие ингредиенты.
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !
Отправка заквасок в летние месяцы только по предоплате !..
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола – це італійський сир із різновиду свіжих сирів, яких в Італії нараховують доволі багато. Існують 2 версії походження назви даного сиру. За першою версією сир назвали rubeole, тобто «червоний», оскільки у дозрілого сиру скоринка набуває червон..
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле - это твердый швейцарский сыр в форме маленьких шариков в обсыпке из черного перца. Консистенция сыра меняется в течение периода его созревания, так что в первый месяц это - полумягкий сыр, который можно намазать на хлеб, а к году ..
Мраморный сыр (рецепт приготовления)
Мраморный сыр (рецепт приготовления)
Мраморный сыр — это полутвердый сыр, который готовят на основе коровьего молока. Мраморный сыр имеет недолгую историю. Появился он на прилавках советских магазинов в 80-х годах прошлого века и стал стремительно приобретать популярность сред..
Бле д'Овернь (рецепт приготовления)
Бле д'Овернь (рецепт приготовления)
Бле д'Овернь ("Овернский голубой", фр.) - полумягкий сыр с голубой плесенью, который производят в плодородном регионе Овернь в Центральном массиве Франции. Этот сыр готовят из жирного коровьего молока, и очень часто его называют коровьей версией..
Пьяная коза (Мурсия аль Вино) - рецепт приготовления
Пьяная коза (Мурсия аль Вино) - рецепт приготовления
Пьяная коза (Мурсия аль Вино) - это полутвердый cыр из козьего молока с промытой красным вином корочкой. Этот сыр производят в регионе Мурсия, он имеет наименование, контролируемое по происхождению и изготавливается из молока коз местной мурсийс..
Морбье (рецепт приготовления)
Морбье (рецепт приготовления)
Морбье - это французский неварено-прессованный сыр из коровьего молока. Яркая отличительная черта Морбье – черная полоска поперек диска. Она образовалась  потому, что в процессе приготовления известного сыра Comte, у фермеров оставался свеж..

Рекомендовані товари

Мітки: Мезофільно-термофільна закваска, мезотермофільна закваска для сиру, мезо-термофільна закваска, мезотермофільна культура, закваска мезотермофільної культури, італійська закваска для сиру, закваска для твердого сиру, закваска для м'якого сиру

Рекомендуємо почитати

Приготовление раствора сычужного фермента
Особенности мезофильных и термофильных заквасок