Велика форма для м'яких сирів
100 грн. 73 грн.
Є в наявності

Форма для сиру "Ромашка" велика на 3 кг виготовлена ​​із харчового пластику, має рифлені стінки для вільного відтоку сироватки. Дана форма призначена для виготовлення домашнього, адигейського та інших м'яких сирів шляхом самопресування без додаткового тиску зверху.

Форми мають невелику конусність і вставляються одна в одну. Це дає такі переваги:

  • легкість вилучення сиру;
  • можливість підпресування;
  • зручність зберігання.

Основні характеристики:

  • верхній діаметр – 20,5 см
  • нижній діаметр – 18,5 см
  • висота - 9 см
  • місткість – 2,5 кг
  • матеріал - харчовий пластик
  • Колір білий
  • наявність ніжок - так

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато - твердый итальянский сыр. Это сыр, состоящий на 70-90% из цельного овечьего молока и на 30-10% из цельного козьего молока. Название свое сыр получил от форм-корзинок из тростника, в которых его издавна готовили, называемых по-итальян..
..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Герметичні пакети із Zip-замком для заквасок, 6х8 см, 100 шт

Герметичні пакети із Zip-замком для заквасок, 6х8 см, 100 шт

Герметичні пакети для зберігання заквасок, 100 шт.
35 грн.
АКЦІЯ. Культура Бревібактерії ARN LYO 10 D (Даніско)
854 грн.

АКЦІЯ. Культура Бревібактерії ARN LYO 10 D (Даніско)

Культура Brevibacterium linens на 5000 - 10 000 л
755 грн.
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру РЕБЛОШОН

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру ЧЕДДЕР
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЧЕДДЕР

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.

Рекомендуємо почитати

Заквасочные культуры и их виды

Заквасочные культуры и их виды

Закваски, или заквасо..

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Хлористый кальций в сыроделии

Хлористый кальций в сыроделии

Мы часто слышим о вре..