Молокозгортаючий фермент МЕЙТО (Meito) – фермент для м'яких розсільних сирів без дозрівання. У складі ферменту містяться лише нешкідливі речовини, основою виробництва служить гриб природного походження, який піддається лише натуральної обробці.
Важливо! У складі ферменту 100% мікробіальний пепсин, тому препарат призначений для швидких сирів, що не потребують дозрівання. У процесі дозрівання сиру 100% пепсин розпадається із виділення гіркоти.
Препарат МЕЙТО постачається у вигляді порошку. Препарат виключно рослинного походження. Жодна речовина тваринного походження не використовується на жодній стадії технологічного процесу отримання цього ферменту. Крім того, МЕЙТО отримав сертифікат відповідності вимогам OU (американський кашрут), які висуваються до кошерної їжі згідно з іудейською релігією.
Норма внесення: 1 пакет (1 грам) на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
Спосіб застосування: відмірену кількість МЕЙТО розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі питної нехлорованої води кімнатної температури і додають отриманий розчин в молоко при ретельному перемішуванні протягом 5 хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молоко має протягом 25-45 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі потік, готовий до розрізання. Робоча температура +32 ... +36 ° С. Розчин ферменту МЕЙТО готується безпосередньо перед внесенням у молоко.
Використовувати за 1 раз весь обсяг пакетика не обов'язково – його можна пропорційно ділити. Невикористану частину ферменту необхідно герметично закрити та зберігати в холодильнику.
Склад: 100% пепсин на основі Rhyzomucor miehei
Маса нетто: 1 грам
Виробник: «Meito Sangyo Co., Ltd.», Японія
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування ферментних препаратів може проводитися при нерегульованій температурі протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Мітки: молокозгортаючий фермент, пепсин, мейто, фермент для сиру, мейто для сиру, закваска для сиру, пепсин для сиру, сичужний фермент, фермент Meito, ренін, вегетаріанський фермент, сирна закваска, кошерний фермент, кошерна закваска