Орегано (душиця, материнка) - одна з найпоширеніших і найчастіше використовуваних трав у кулінарії. Це дуже ароматна, але злегка гірка рослина, що відноситься до сімейства м'яти. Орегано надає продуктам приємних легких ноток цитрусу та ментолу.
Особливе місце сушений орегано займає в сироробстві: спецію можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу. Приємний трав'яний аромат чудово поєднується з томатами, часником та петрушкою.
Орегано використовується як песто, разом з меленими горіхами, відмінно підходить для ароматизації риби, птиці або яловичини, а також таких овочів, як баклажани, кабачки, солодкий перець або кукурудза. Можна додати орегано до рагу та тушковані страви з яловичини, щоб додати глибину смаку. Якщо ви хочете надати супам свіжий, ароматний середземноморський присмак, то орегано - це те, що вам потрібно.
Сушений орегано додають у суміші для ковбасних виробів, хлібобулочні вироби, соуси для риби. Орегано добре поєднується із запеченою картоплею, грибами, квасолею.
Основні характеристики:
- склад: орегано сухий
- колір: зелений
- зовнішній вигляд: сухе подрібнене листя орегано
- вага: 50 г
- термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі
Виробник: Єгипет
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Разновидности сыров из козьего молока
Из козьего молока мож..
Липаза в сыроделии
Начинающие сыроделы ч..
Специи и приправы в сыроделии
Сыр – это тот п..