Універсальна пряність для м'яса, риби та сиру

35 грн.
Є в наявності

Орегано (душиця, материнка) - одна з найпоширеніших і найчастіше використовуваних трав у кулінарії. Це дуже ароматна, але злегка гірка рослина, що відноситься до сімейства м'яти. Орегано надає продуктам приємних легких ноток цитрусу та ментолу.

Особливе місце сушений орегано займає в сироробстві: спецію можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу. Приємний трав'яний аромат чудово поєднується з томатами, часником та петрушкою.

Орегано використовується як песто, разом з меленими горіхами, відмінно підходить для ароматизації риби, птиці або яловичини, а також таких овочів, як баклажани, кабачки, солодкий перець або кукурудза. Можна додати орегано до рагу та тушковані страви з яловичини, щоб додати глибину смаку. Якщо ви хочете надати супам свіжий, ароматний середземноморський присмак, то орегано - це те, що вам потрібно.

Сушений орегано додають у суміші для ковбасних виробів, хлібобулочні вироби, соуси для риби. Орегано добре поєднується із запеченою картоплею, грибами, квасолею.

Основні характеристики:

  • склад: орегано сухий
  • колір: зелений
  • зовнішній вигляд: сухе подрібнене листя орегано
  • вага: 50 г
  • термін зберігання: 24 місяці при кімнатній температурі

Виробник: Єгипет

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Разновидности сыров из козьего молока
Липаза в сыроделии

Липаза в сыроделии

Начинающие сыроделы ч..

Специи и приправы в сыроделии