Універсальна форма для самопресованих сирів
97 грн. 75 грн.
Є в наявності

Універсальна форма для самопресування підходить для приготування сирів: домашній (імеретинський), качотта, горгонзолла, камамбер, бри, дор блю, халумі та інші сири, які не потребують тиску пресом. Це зручна універсальна форма для приготування м'яких та напівтвердих сирів, які виготовляються методом самопресування (тобто без додаткового тиску зверху).

Стінки форми мають невеликий нахил (2-3°) та гладку внутрішню поверхню, що забезпечує максимально легке виймання та перевертання сирної головки.  На дні форми розташовані невеликі виступи (ніжки), які забезпечують відведення сироватки з-під форми (сирна головка не стикається з сироваткою, що відокремилася, навіть при знаходженні на гладкій поверхні).

Кількість молока, яка потрібна для заповнення форми – від 6 до 10 літрів.

Основні характеристики:

  • верхній діаметр – 13,5 см;
  • нижній діаметр -12,5 см;
  • висота – 13,5 см;
  • місткість – до 1,2 кг сиру;
  • матеріал – харчовий пластик;
  • Колір білий;
  • наявність ніжок – так.

Виробник: Україна

Ирина / 13.07.2022
Подскадите, приприготовлении камамбера мы просто переворачиваем форму и оставляем в ней сыр или же нужно перелаживать из формы в форму. Рекомендуют для сыра цилиндр а здесь немного есть наклон. Я новичек. Не понимаю извините
Администратор Светлана
Вы переворачиваете сыр и оставляете в той же форме. Дополнительной формы для переворачивания камамбера не надо. Форма имеет небольшое наклон, который на качество сыра не влияет.
Елена / 16.06.2021
Скажите пожалуйста, становится ли форма в форму для подрессовки?
Администратор Светлана
Данную универсальную форму можно использовать для подпрессовки. Они вставляются друг в друга.
Максим / 10.04.2021
Добрый день.Скажите пожалуйста,на 1,5 или 2 кг есть такие формы?или только на 1,2 кг
Администратор Светлана
Точно таких форм, но на объем 1,5 - 2 кг нет.
Максим / 27.03.2021
Добрый день.Скажите пожалуйста размеры этой формы?
Администратор Светлана
Размеры формы:
верхний диаметр – 13,5 см;
нижний диаметр -12,5 см;
высота – 13,5 см; 
вместимость - до 1,2 кг сыра.

Рекомендовані товари

Мітки: форма для м'якого сиру, форма для сиру, форма для сиру з пліснявою, форма для качотті, форма для халуму, форма для камамберу, форма для феті, висока форма для сиру, форма для бринзі, форма для бри

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..

Какой сыр лучше всего делать для продажи
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..