- ...
- Головна
- Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 35 мм, 500 м
-
Рейтинг:
- Модель:0483
- Доступно:8 шт.
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) 35 мм підходить для виробництва всіх видів ковбас: сиров'ялені, варені, варено-копчені, напівкопчені, сирокопчені ковбаси та шинки в оболонці. Даний вид оболонки відмінно підходить для виготовлення сиров'яленої ковбаси з м'яса птиці «Янтарна», “Курхан” і з конини «Махан».
Переваги оболонок Фабіос:
- еластичніші, міцніші та бактеріально чистіші, ніж натуральні оболонки (кишки тварин);
- гарантують швидке дозрівання та стабільне зберігання при використанні оболонок Фабіос у виробництві сирокопчених ковбас;
- підвищена паро-газопроникність оболонки під час копчення забезпечує проникнення ароматичних речовин всередину і зберігає аромат виробу при зберіганні;
- збільшення фаршеємності при шприцюванні через підвищену еластичність.
Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонки Фабіос необхідно замочити в 20% розчині кухонної солі (20% розчин солі = 800 г води + 200 г солі) при кімнатній температурі (20-22) °С протягом 3-5 хвилин. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого — робить її міцнішою через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Після замочування оболонку необхідно використовувати протягом 30 хвилин.
ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки і повторне замочування неприпустимі.
Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С-80 °С.
Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 22-25ºС в центрі батона.
Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»
Основні характеристики:
- діаметр оболонки - 35 мм
- діаметр батона ковбаси після набивання - 37-38 мм
- колір - прозорий
- довжина - 500 м
- фаршеємність - 1,2 - 1,4 кг фаршу на 1 м
Виробник: FABIOS, Польща
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
Колагенова оболонка БЕЛКОЗИН-універсальний калібром d 45 мм
Колагенова оболонка БЕЛКОЗИН-універсальний калібром 35 мм
Коллагеновая оболочка ФАБИОС калибром 45 мм (цвет - луковый)
Коллагеновая оболочка ФАБИОС калибром 40 мм (цвет - луковый)
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 40 мм, 500 м
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 45 мм, 500 м
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 50 мм, 500 м
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 55 мм, 500 м
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 60 мм, 400 м
Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 65 мм, 400 м
Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 80 мм, 300 м
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 100 мм, 250 м
БАКТРІЛОН-А - засіб для дезінфекції поверхонь та продуктів
Тріска для копчення з вільхи, фракція 4–6 мм
Рекомендуємо почитати
Применение стартовых культур для сыровяленых и сырокопченых изделий изделий
Стартовые культуры — это ..
Все о КОЛЛАГЕНОВОЙ ОБОЛОЧКЕ: характеристика и особенности термообработки
Коллагеновые оболочки бли..