Оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 35 мм, 500 м

4 825 грн.
Є в наявності

Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) 35 мм підходить для виробництва всіх видів ковбас: сиров'ялені, варені, варено-копчені, напівкопчені, сирокопчені ковбаси та шинки в оболонці. Даний вид оболонки відмінно підходить для виготовлення сиров'яленої ковбаси з м'яса птиці «Янтарна», “Курхан” і з конини «Махан».

Переваги оболонок Фабіос:

  • еластичніші, міцніші та бактеріально чистіші, ніж натуральні оболонки (кишки тварин);
  • гарантують швидке дозрівання та стабільне зберігання при використанні оболонок Фабіос у виробництві сирокопчених ковбас;
  • підвищена паро-газопроникність оболонки під час копчення забезпечує проникнення ароматичних речовин всередину і зберігає аромат виробу при зберіганні;
  • збільшення фаршеємності при шприцюванні через підвищену еластичність.

Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонки Фабіос необхідно замочити в 20% розчині кухонної солі (20% розчин солі = 800 г води + 200 г солі) при кімнатній температурі (20-22) °С протягом 3-5 хвилин. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого — робить її міцнішою через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Після замочування оболонку необхідно використовувати протягом 30 хвилин.

ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки і повторне замочування неприпустимі.

Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С-80 °С.

Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 22-25ºС в центрі батона.

Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»

Основні характеристики:

  • діаметр оболонки - 35 мм
  • діаметр батона ковбаси після набивання - 37-38 мм
  • колір - прозорий
  • довжина - 500 м
  • фаршеємність - 1,2 - 1,4 кг фаршу на 1 м

Виробник: FABIOS, Польща

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати