Знищує всі бактерії, дріжджі, гриби та забезпечує оброблені поверхні пролонгованим терміном захисної дії

92 грн.
Є в наявності

«БАКТРІЛОН-А» - комплексний дезінфікуючий засіб для довготривалого захисту від патогенної мікрофлори поверхонь продуктів, сировини, пакувальних матеріалів, оболонок. Знезаражуючий ефект препарату  «Бактрілон-А» ґрунтується на його широкому спектрі антимікробної дії по відношенню до різних грам-позитивних та грам-негативних мікроорганізмів, грибів, вірусів. Препарат активний в інтервалі значень pH від 3,0 до 13,0 і при температурі  в межах +10...+120°С.

Добре змішується з водою в будь-яких співвідношеннях.  При рекомендованих  рівнях дозування «Бактрілон-А» не впливає на смакові якості та зовнішній вигляд кінцевого продукту.

Сфера застосування:

  • Сири довготривалого зберігання упаковані в плівку.
  • Натуральні і штучні оболонки м’ясних продуктів, ковбас.
  • Камери для дозрівання сирів, обробка сироварні та іншого обладання.

Потенціальні переваги:

  • Ефективний  проти більшості грам-позитивних та грам-негативних мікроорганізмів, грибів що викликають порчу продукту.
  • Має пролонговану дію на весь термін зберігання.
  • Збільшує термін  зберігання продукту.
  • За рахунок відсутності в засобі агресивних складових та окислювачів, не викликає корозію металів, не ушкоджує виробів з гуми, полімерних матеріалів, лакофарбове і гальванічне покриття а навпаки, надає поверхням технологічного обладнання гідрофобних властивостей, що подовжить термін експлуатації обладнання.
  • Розчин не має абсолютно ніякого запаху, після обробляння поверхні з неї випаровується лише вода.
  • Не впливає на органолептику та фізхімію кінцевого продукту.

Склад:  комплекс біоцидних полімерів на основі полігуанідину та їх похідних.

Фізико-хімічні показники: «Бактрілон-А» випускається у вигляді безбарвної або з жовтуватим відтінком рідини. Водневий показник водного розчину, 7,0-9,0 од. pH

Дозування: 50-60 гр /10 л води

Звичайно рекомендовані рівні дозування залежать від продукту та термінів гарантованого захисту при зберіганні.

Рекомендації по застосуванню: обробити  поверхні продуктів, оболонок, пакувальних матеріалів методом зрошення і витримати 2-5 хв, після чого виконати необхідні технологічні процедури. В деяких випадках необхідно розглядати інші способи внесення, якщо цього потребує технологічний процес.

Екологічність. Нормально біологічно розкладаємий на інертні складові

Термін зберігання«Бактрілон-А» стійкий при зберіганні. Термін зберігання – 24 місяці. Не вимагає особливих умов зберігання. В стандартних умовах зберігання, транспортування та використання, реагент стійкий і безпечний - не гідролізується, не окислюється, не запалюється, вибухобезпечний.

Заходи безпеки. За параметрами токсичності засіб "Бактрилон-А" відноситься до IV класу малонебезпечних речовин при введенні в шлунок, при нанесенні на шкіру. Засіб "Бактрилон-А" не має сенсибілізуючої дії. При попаданні на шкіру може чинити місцево-дратівливу дію.

Виробник: Україна

Оксана / 23.02.2023
Чи можна ним знезаражувати інструменти перед сироварінням?Чи не вплине це на життєздатність кисломолочних культур?
Администратор Светлана
Після обробки Бактрілоном-А поверхонь та інструментів, які безпосередньо стикаються із продуктами харчування, проводять витримку 2-5 хв, після чого необхідно виконати технологічні процедури, а саме, ретельно обробити чистою водою.

Рекомендовані товари

Мітки: БАКТРІЛОН-А, BAKTRILON-A, батрилон-А, дезінфекції поверхні та продуктів, дезінфекуючий засіб для сироварні, дезінфекуючий засіб для холодильної шафи, дезінфекуючий засіб для сирної шафи, дезінфекція камери для сиру, протимікробна обробка холодильної шафи

Рекомендуємо почитати