- Доступно:В наличии0
«БАКТРІЛОН-А» - комплексний дезінфікуючий засіб для довготривалого захисту від патогенної мікрофлори поверхонь продуктів, сировини, пакувальних матеріалів, оболонок. Знезаражуючий ефект препарату «Бактрілон-А» ґрунтується на його широкому спектрі антимікробної дії по відношенню до різних грам-позитивних та грам-негативних мікроорганізмів, грибів, вірусів. Препарат активний в інтервалі значень pH від 3,0 до 13,0 і при температурі в межах +10...+120°С.
Добре змішується з водою в будь-яких співвідношеннях. При рекомендованих рівнях дозування «Бактрілон-А» не впливає на смакові якості та зовнішній вигляд кінцевого продукту.
Сфера застосування:
- Сири довготривалого зберігання упаковані в плівку.
- Натуральні і штучні оболонки м’ясних продуктів, ковбас.
- Камери для дозрівання сирів, обробка сироварні та іншого обладання.
Потенціальні переваги:
- Ефективний проти більшості грам-позитивних та грам-негативних мікроорганізмів, грибів що викликають порчу продукту.
- Має пролонговану дію на весь термін зберігання.
- Збільшує термін зберігання продукту.
- За рахунок відсутності в засобі агресивних складових та окислювачів, не викликає корозію металів, не ушкоджує виробів з гуми, полімерних матеріалів, лакофарбове і гальванічне покриття а навпаки, надає поверхням технологічного обладнання гідрофобних властивостей, що подовжить термін експлуатації обладнання.
- Розчин не має абсолютно ніякого запаху, після обробляння поверхні з неї випаровується лише вода.
- Не впливає на органолептику та фізхімію кінцевого продукту.
Склад: комплекс біоцидних полімерів на основі полігуанідину та їх похідних.
Фізико-хімічні показники: «Бактрілон-А» випускається у вигляді безбарвної або з жовтуватим відтінком рідини. Водневий показник водного розчину, 7,0-9,0 од. pH
Дозування: 50-60 гр /10 л води
Звичайно рекомендовані рівні дозування залежать від продукту та термінів гарантованого захисту при зберіганні.
Рекомендації по застосуванню: обробити поверхні продуктів, оболонок, пакувальних матеріалів методом зрошення і витримати 2-5 хв, після чого виконати необхідні технологічні процедури. В деяких випадках необхідно розглядати інші способи внесення, якщо цього потребує технологічний процес.
Екологічність. Нормально біологічно розкладаємий на інертні складові
Термін зберігання. «Бактрілон-А» стійкий при зберіганні. Термін зберігання – 24 місяці. Не вимагає особливих умов зберігання. В стандартних умовах зберігання, транспортування та використання, реагент стійкий і безпечний - не гідролізується, не окислюється, не запалюється, вибухобезпечний.
Заходи безпеки. За параметрами токсичності засіб "Бактрилон-А" відноситься до IV класу малонебезпечних речовин при введенні в шлунок, при нанесенні на шкіру. Засіб "Бактрилон-А" не має сенсибілізуючої дії. При попаданні на шкіру може чинити місцево-дратівливу дію.
Виробник: Україна
Мітки: БАКТРІЛОН-А, BAKTRILON-A, батрилон-А, дезінфекції поверхні та продуктів, дезінфекуючий засіб для сироварні, дезінфекуючий засіб для холодильної шафи, дезінфекуючий засіб для сирної шафи, дезінфекція камери для сиру, протимікробна обробка холодильної шафи