Стабілізатор для йогурту та сметани - це миттєва стабілізуюча система для кисломолочних продуктів, що стабілізує консистенцію готового продукту, забезпечує в'язкість і густоту, покращує структурні показники, запобігає видділенню сироватки та дозволяє зберегти консистенцію готового продукту після фасування протягом усього терміну зберігання.
Стабілізатор для йогурту та сметани має нейтральний смак та запах, не впливає на рН в процесі зберігання продукту та запобігає синерезису (виділенню сироватки під час зберігання).
Основна перевага загущувача полягає в тому, що його використовують вже у готовому продукті після проведення органолептичного аналізу консистенції.
Якість стабілізатора відповідність нормам ЄС безпеки харчових продуктів і забруднень. Стабілізатор не містить і не утворюється з генетично модифікованих організмів (без ГМО).
Склад:
- Гуарова камідь (Е 412)
- Карбоксиметилцелюлоза (Е 466)
Норма внесення: 0,2-0,6% або 2-6 гр на 1л готового продукту
Рекомендації до застосування: стабілізатор добре розчиняється у невеликій кількості пастерізованого молока для набухання, не потребує додаткового часу для витримки. Вносити в готовий продукт та добре перемішати.
Основні характеристики:
- Зовнішній вигляд: порошок
- Колір: від білого до світло-жовтого
- Запах: нейтральный
- Смак: чистий
- Вага: 100 гр
Умови зберігання: термін придатності 24 місяці в сухому приміщенні.
Країна походження: Швейцарія
- при якій температурі вносити
- в якій кількості продукту розводимо а потім вносимо
- відразу в холодильник чи хай постоїть в теплі
- збиваємо чи просто легенько вимішуємо
Дякую за відповідь
1. температура внесення від 15 до 30 °С
2. сухий стабілізатор попередньо розвести у пастерізованому молоці у співвідношенні 1:10 для набухання
3. ретельно перемішати із сметаною та відправити на охолодження
Мітки: Стабілізатор для йогурту та сметани, стабілізатор для сметани, загусник для сметани, згущувач для сметани, загусник для йогурту, згущувач для йогурту, стабілізаційна система для сметани