Для побутових вакуумних пакувальників
144 грн.
Є в наявності

Вакуумні пакети застосовуються для кращого збереження продуктів (сири, м'ясні та ковбасні вироби, риба, птиця, морепродукти тощо), оскільки мають найбільші бар'єрні властивості, тобто здатні перешкоджати проникненню газів (таких як кисень, вуглекислий газ), водяної пари та сторонніх запахів.

Стабільна атмосфера всередині пакета здатна запобігти розвитку шкідливих мікроорганізмів і зберегти продукт для подальшого безпечного споживання. Вакуумний пакет зберігає свіжість, аромат, колір і смак продуктів, запобігає втраті ваги.

Переваги вакуумних рифлених пакетів для зберігання сиру:

  1. Зберігають свіжість і смак. Вакуумна упаковка захищає сир від контакту з повітрям, сповільнюючи процеси окислення і росту бактерій. Завдяки цьому сир довше залишається свіжим, не втрачає аромат і смак.
  2. Запобігають висиханню. Рифлена структура пакета дозволяє максимально відкачувати повітря, створюючи щільний вакуум навколо сиру і запобігаючи його обвітрюванню і затвердінню скоринки.
  3. Подовжують термін зберігання. У вакуумі сир може зберігатися в 2-3 рази довше в порівнянні зі звичайним зберіганням в контейнері або харчовій плівці.
  4. Універсальні для всіх типів сиру. Підходять для зрілих, молодих, м'яких і твердих сирів, зберігаючи їх текстуру, вологість і мікрофлору.
  5. Зручні та безпечні. Виготовлені з міцного харчового матеріалу. Легкі у використанні, герметичні, підходять для вакууматорів із зовнішнім відкачуванням повітря.
  6. Економія простору в холодильнику. Компактна вакуумна упаковка займає мінімум місця, дозволяє зручно організувати зберігання продукції.

Спосіб застосування:

  1. Відріжте від рулону відрізок необхідної довжини. Довжина відрізка повинна бути на 6 см більше довжини продукту.
  2. Запаяйте одну сторону відрізка за допомогою вакуумного пакувальника або запаювача.
  3. Помістіть продукт в пакет і використовуйте вакуумний пакувальник.

Для максимального продовження зберігання сиру (особливо м'якого сиру) у вакуумній упаковці слід використовувати антимікробний препарат НАТАМАКС.

Основні характеристики:

  • колір: прозорий
  • розмір: 18 см х 6 м
  • товщина плівки: 90 мкм (рифлена сторона) + 65 мкм (гладка сторона)

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Домашняя ряженка в термосе
Домашняя ряженка в термосе
Ряженка - это кисломолочный напиток, получаемый из коровьего топлёного молока молочнокислым брожением. Традиционный продукт молочной кухни России, Белоруссии и Украины. Фактически является одной из разновидностей йогурта без вкусовых добаво..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
Производство ТВОРОГА разными способами