Білосніжний колір латексу

152 грн. 129 грн.
Є в наявності

Антимікробне латексне покриття POLICOBERT необхідне для сироваріння для того, щоб запобігти руйнуванню скоринки сиру та перешкодити розвитку на ній слизу і плісняви, а також допомагає зменшити втрату маси сиру, підвищує якість готового продукту і скорочує витрати на догляд за сиром під час дозрівання.

Латексне покриття POLICOBERT являє собою водну дисперсію з вініловим кополімером, яке утворює при висиханні на поверхні сиру гладку і гнучку плівку. Таке покриття не тільки захищає продукт від розвитку хвороботворних бактерій, а й сприяє швидкому визріванню сиру твердих сортів. Латексне покриття має білий колір і легко видаляється з поверхні готового продукту. Латексне покриття POLICOBERT сприяє визріванню сиру і підтримує оптимальний рівень вологості.

Спосіб застосування: 

  1. Перед застосуванням латексне покриття POLICOBERT необхідно збовтати. 
  2. Потім налийте необхідну кількість емульсії в миску і за допомогою губки або пензлика нанесіть на поверхню сиру. 
  3. Спочатку обробіть один бік сирної головки, дочекайтеся висихання, потім нанесіть покриття на інший бік. 
  4. Для отримання більш товстої плівки рекомендується наносити латексне покриття у 2 шари.

Більш докладно про те, як наносити латекс на сир, можна прочитати в нашому БЛОЗІ.

Основні характеристики: 

  • колір - після висихання виходить яскраво білий колір
  • температурний діапазон зберігання покриття - від +5 °С до + 25 °С
  • однорідність: перед застосуванням обов'язково перемішати

Термін придатності та умови зберігання: 12 місяців за умови перевезення і зберігання за температури не нижче +5 °С. Дата вироблення вказана на упаковці. 

Після закінчення 12 місяців латексне покриття придатне для використання, може незначно підвищитися в'язкість, що не позначається на кінцевому продукті. 

Варіанти для замовлення: 0,2 кг, 0,5 кг, 1 кг, 3 кг.

Виробник: «Becor Barbanza», Іспанія

Аксения / 22.03.2021
Добрый день, латекс белый ещё не завезли?
Администратор Светлана
Как только получим белый латекс, то он будет активный для зазака на сайте
Аксения / 07.02.2021
Здравствуйте
Скажите пожалуйста, когда будет белый латекс?
Администратор Светлана
Ожидаем в марте 2021 г.
Российский сыр (рецепт приготовления)
Российский сыр (рецепт приготовления)
Российский сыр - самый распространенный и производимый вид сыра на территории СНГ. Это невареный прессованный сыр с ажурным рисунком, который создается благодаря особой технике обсушки сырного зерна, в результате которой между зернышками об..
Пошехонский сыр (рецепт приготовления)
Пошехонский сыр (рецепт приготовления)
Пошехонский сыр - это твердый сычужный невареный прессованный сыр с пластичной текстурой и небольшим количеством естественных глазков округлой формы. Пошехонский сыр характеризуется коротким сроком созревания, малым количеством и размером глазко..
Инновационные покрытия для сыра Becor Barbanza
Инновационные покрытия для сыра Becor Barbanza
Здравствуйте уважаемые покупатели. Команда интернет-магазина "ДОМАШНИЙ ГАСТРОНОМ" рада приветствовать Вас!Мы предлагаем Вам инновационные покрытия для сыра от компании "Becor Barbanza", Испания. Покрытия для сыра Becor Barbanza являются рез..
Монтерей Джек (рецепт приготовления)
Монтерей Джек (рецепт приготовления)
Монтерей Джек - это знаменитый американский полутвердый сыр из коровьего молока. Он прекрасно плавится, мягкий и ароматный, по текстуре похож на Колби и Чеддер. Его одинаково любят как в Штатах, так и в Мексике, где его дополняют традиционными н..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати