Закваски для сирів із МИТОЮ КОРИНКОЮ

СИРИ З МИТОЮ КОРИНКОЮ - це сири, вкриті зверху шаром червоної чи жовтогарячий плісені. Такий колір отримують шляхом промивання головок сиру спеціальним розсолом із додаванням бревібактерій. Це найбільш ароматна група з досить різким ароматом і пікантним смаком. Іншими словами, це продукт на любителя. Сирна маса м'яка, з золотистим відтінком.



Закваска для сиру ЛІВАРО
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЛІВАРО

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру ЛІМБУРГЕР
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЛІМБУРГЕР

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру МЮНСТЕР
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру МЮНСТЕР

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + пліснява + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру РЕБЛОШОН

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру ТАЛЕДЖИО
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ТАЛЕДЖИО

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру МОРБ'Є
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру МОРБ'Є

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + зола + рецепт
52 грн.
Закваска для сиру ТЕТ-ДЕ-МУАН
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ТЕТ-ДЕ-МУАН

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + пліснява + рецепт
52 грн.
Закваска для сиру ГРЮЙЄР
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ГРЮЙЄР

СКЛАД: закваска + фермент + пропіони + бревібактерії + рецепт
53 грн.
Показано з 1 по 9 із 9 (всього сторінок: 1)