Аналог захисної закваски FreshQ 4

75 грн.
Є в наявності

Захисна закваска LCR (повна назва LCR-4Р06 Сакко) складається з відібраних штамів Lactobacillus rhamnosus і Lactobacillus paracasei, застосовується для захисту і придушення небажаних дріжджів і цвілі в кисломолочних продуктах, свіжих сирах, пробіотичних ферментованих молочних продуктах.

Склад:

  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus paracasei

Особливості та основні характеристики: культура не замінює стартерну закваску! Додається в комбінації зі звичайними заквасочними культурами при виробництві ферментованих молочних продуктів, наприклад, в йогуртах, сметані, свіжих сирах (НЕ в напівтвердих і твердих сирах!).

Застереження. Застосування дози меншої від рекомендованої може стати причиною небажаних змін в якості продукції, зниження ефективності виробництва, можливих порушень процесу ферментації та підвищеного ризику бактеріофагових атак.

Оптимальна температура сквашування: 25 - 45 °С, температура інкубації залежить від продукту, в якому використовується культура.

Вид закваски: захисна (за посиланням відкриється список всіх захисних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ: захисна культура FreshQ 4 (Хансен)

Розрахунок норми внесення закваски: якщо ви придбали закваску на 100 л або 500 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока на ювелірних вагах .

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Какой сыр лучше всего делать для продажи
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..

Производство ТВОРОГА разными способами