Пробіотична культура на 50 л та 1000 л рослинного молока

142 грн.
Є в наявності

Пробіотична культура V SAB 1 Сакко – це спеціально розроблена закваска для заквашування рослинного молока.

Культура V SAB 1 складається із спеціально відібраних штамів Streptococcus thermophilus з додаванням пробіотичних штамів Lactobacillus acidophilus та Bifidobacterium animalis ssp. lactis. Підвищена в'язкість відбувається за рахунок штаму Streptococcus thermophilus, що продукує ЕРS (екзополісахариди).

Закваска V SAB 1 - це м'яка закваска, що забезпечує рівномірне та контрольоване виробництво ферментатованих продуктів на рослинній основі. Закваска була розроблена для забезпечення низького рівня пост-підкислення протягом терміну зберігання.

Пробіотична культура V SAB 1 є лінійкою безмолочних культур і продуктів тваринного походження.

Склад:

  • Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium animalis ssp. lactis

Норма витрат:

  • Йогурт (з тривалим періодом заквашування) – 0,5 – 1,0 UC/100 л
  • Йогурт (з коротким періодом заквашування) – 2,0 – 4,0 UC/100 л

Оптимальна температура для заквашування: 38-40 ° С

Спосіб приготування домашнього йогурту із рослинного молока:

  1. У рослинне молоко температурою 40 ºС внесіть закваску – посипте порошок закваски на поверхню молока, дайте постояти 3 хвилини та добре перемішайте;
  2. Залишіть у теплому місці на 4 - 6 годин. Після цього перевірте йогурт – якщо молоко повністю заквасилося, можете забирати продукт у холодильник, якщо ще не зовсім завершений процес заквашування, то дайте молоку постояти ще 1-2 години;
  3. Якщо ви використовуєте електричну йогуртницю, процес сквашування може йти швидше. Перевіряйте йогурт на готовність вже за 2-4 години.
  4. Після закінчення процесу заквашування готовий продукт необхідно обов'язково охолодити, щоб йогурт не перекисли.

Розрахунок норми внесення закваски:

  • Якщо ви придбали закваску на 50 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  • Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  • Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  • Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  • Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  • Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..

Производство ТВОРОГА разными способами