Чорний барвник натурального походження

42 грн.
Є в наявності

Чорнило каракатиці – це 100% натуральний продукт, який одержують із мішків, розташованих в організмі молюска. Ці мішки використовуються для регулювання плавання та рухів. Чорнила каракатиці використовуються в кулінарії як приправа, яка надає страві або соусу темного кольору та легкого солонуватого смаку.

Чорнило каракатиці містить меланін – природний пігмент, який відповідає за захист тканин від ультрафіолетового випромінювання та впливу інших шкідливих факторів навколишнього середовища. Меланін також має антиоксидантні властивості, які допомагають боротися зі стресом і підтримують здоров'я шкіри та волосся.

Чорнила каракатиці можуть бути цікавим елементом для створення оригінальних та незвичайних сирів, наприклад, чорний сир камамбер у білій шубці або приготувати сир "Чорний лимон".

Склад: чорнило каракатиці, сіль.

Норма внесення: 0,25 – 0,35 мл на 10 л молока.

Спосіб застосування: флакон з барвником обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, тому що допускається природний осад пігменту, що барвить. Колір зберігається без зміни протягом терміну витримки сиру. Додавати безпосередньо до молока.

 

Характеристики:

  • колір чорний;
  • форма – рідина;
  • розчинність - водорозчинна рідина;
  • смак-солоний.

Увага! Додайте чорний барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр та 100 гр

Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 та 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл

Термін зберігання 12 місяців при температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Чи не заморожувати.

Країна-виробник: Іспанія

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Какой сыр лучше всего делать для продажи
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..