Чорнило каракатиці – це 100% натуральний продукт, який одержують із мішків, розташованих в організмі молюска. Ці мішки використовуються для регулювання плавання та рухів. Чорнила каракатиці використовуються в кулінарії як приправа, яка надає страві або соусу темного кольору та легкого солонуватого смаку.
Чорнило каракатиці містить меланін – природний пігмент, який відповідає за захист тканин від ультрафіолетового випромінювання та впливу інших шкідливих факторів навколишнього середовища. Меланін також має антиоксидантні властивості, які допомагають боротися зі стресом і підтримують здоров'я шкіри та волосся.
Чорнила каракатиці можуть бути цікавим елементом для створення оригінальних та незвичайних сирів, наприклад, чорний сир камамбер у білій шубці або приготувати сир "Чорний лимон".
Склад: чорнило каракатиці, сіль.
Норма внесення: 0,25 – 0,35 мл на 10 л молока.
Спосіб застосування: флакон з барвником обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, тому що допускається природний осад пігменту, що барвить. Колір зберігається без зміни протягом терміну витримки сиру. Додавати безпосередньо до молока.
Характеристики:
- колір чорний;
- форма – рідина;
- розчинність - водорозчинна рідина;
- смак-солоний.
Увага! Додайте чорний барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.
Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр та 100 гр
Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 та 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл
Термін зберігання 12 місяців при температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Чи не заморожувати.
Країна-виробник: Іспанія
Ще не було питань.