Натуральний червоний барвник – це темно-рожева водорозчинна рідина, отримана шляхом екстракції кармінової кислоти з комах кошенілі (Dactylopius coccus costa) з подальшим розчиненням кармінової кислоти у воді гідроксиду калію.
Основна перевага від використання спеціалізованого натурального червоного барвника порівняно з іншими барвниками такого ж кольору полягає в тому, що продукт не змінює забарвлення в процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.
Поєднуючи червоний барвник з червоною різаною паприкою або сухими томатами можна отримати сир "Червоний Песто". А для створення вишуканого сиру "Рожевий фламінго" червоний барвник додають у технологію сирів з білою пліснявою.
Склад: вода, кармін (Е 120), гідроксид калію (Е 525), лимонна кислота (Е 330), мальтодекстрин
Норма внесення: 0,05 - 0,1%
Спосіб застосування: флакон з червоним барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, оскільки допускається природний осад пігменту, що барвить. Перед використанням розчинити у воді. Не змішувати з солями кальцію!
Колір сиру з барвником: від червоного до рожево-червоного відтінку в кінцевому продукті в залежності від застосування, обробки та використаної кількості.
Характеристики:
- колір – темно-рожевий;
- форма - рідкість;
- розчинність - водорозчинна та кислотостійка рідина.
Увага! Додайте червоний барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.
Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр і 100 гр
Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 і 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл
При температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Не заморожувати.
Термін зберігання 18 місяців.
Виробник: Данія
Ще не було питань.
Мітки: Червоний барвник для сиру, барвник для сиру, харчовий барвник, червоний харчовий барвник, барвник кармін, червоний барвник для сиру купити Україна, червоний барвник для сироробства, червоний сир