Натуральний червоний барвник для сиру

80 грн. 68 грн.
В наличии

Натуральний червоний барвник – це темно-рожева водорозчинна рідина, отримана шляхом екстракції кармінової кислоти з комах кошенілі (Dactylopius coccus costa) з подальшим розчиненням кармінової кислоти у воді гідроксиду калію.

Основна перевага від використання спеціалізованого натурального червоного барвника порівняно з іншими барвниками такого ж кольору полягає в тому, що продукт не змінює забарвлення в процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.

Поєднуючи червоний барвник з червоною різаною паприкою або сухими томатами можна отримати сир "Червоний Песто". А для створення вишуканого сиру "Рожевий фламінго" червоний барвник додають у технологію сирів з білою пліснявою.

Склад: вода, кармін (Е 120), гідроксид калію (Е 525), лимонна кислота (Е 330), мальтодекстрин

Норма внесення: 0,05 - 0,1%

Спосіб застосування: флакон з червоним барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, оскільки допускається природний осад пігменту, що барвить. Перед використанням розчинити у воді. Не змішувати з солями кальцію!

Колір сиру з барвником: від червоного до рожево-червоного відтінку в кінцевому продукті в залежності від застосування, обробки та використаної кількості.

Характеристики:

  • колір – темно-рожевий;
  • форма - рідкість;
  • розчинність - водорозчинна та кислотостійка рідина.

Увага! Додайте червоний барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр і 100 гр

Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 і 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл

При температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Не заморожувати.

Термін зберігання 18 місяців.

Виробник: Данія

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Червоний барвник для сиру, барвник для сиру, харчовий барвник, червоний харчовий барвник, барвник кармін, червоний барвник для сиру купити Україна, червоний барвник для сироробства, червоний сир

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Что необходимо для домашнего сыроделия
Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..