Натуральний червоний барвник для сиру

80 грн. 68 грн.
Є в наявності

Натуральний червоний барвник – це темно-рожева водорозчинна рідина, отримана шляхом екстракції кармінової кислоти з комах кошенілі (Dactylopius coccus costa) з подальшим розчиненням кармінової кислоти у воді гідроксиду калію.

Основна перевага від використання спеціалізованого натурального червоного барвника порівняно з іншими барвниками такого ж кольору полягає в тому, що продукт не змінює забарвлення в процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.

Поєднуючи червоний барвник з червоною різаною паприкою або сухими томатами можна отримати сир "Червоний Песто". А для створення вишуканого сиру "Рожевий фламінго" червоний барвник додають у технологію сирів з білою пліснявою.

Склад: вода, кармін (Е 120), гідроксид калію (Е 525), лимонна кислота (Е 330), мальтодекстрин

Норма внесення: 0,05 - 0,1%

Спосіб застосування: флакон з червоним барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, оскільки допускається природний осад пігменту, що барвить. Перед використанням розчинити у воді. Не змішувати з солями кальцію!

Колір сиру з барвником: від червоного до рожево-червоного відтінку в кінцевому продукті в залежності від застосування, обробки та використаної кількості.

Характеристики:

  • колір – темно-рожевий;
  • форма - рідкість;
  • розчинність - водорозчинна та кислотостійка рідина.

Увага! Додайте червоний барвник до молока до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр і 100 гр

Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 і 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл

При температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Не заморожувати.

Термін зберігання 18 місяців.

Виробник: Данія

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Что необходимо для домашнего сыроделия
Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..