Натуральний синій барвник для сиру

58 грн.
В наличии

Синій натуральний барвник для сиру – це рідина темно-синього кольору, отримана шляхом екстракції водоростей. Відомо, що в природній палітрі кольору синього кольору мало, і існує тільки одне всесвітньо визнане природне джерело синього. Його одержують зі спіруліни, також відомої на ринку харчових добавок як «суперхарч».

Відділ досліджень та розробок компанії Chr. Hansen створив унікальний рідкий синій барвник, який зберігає колір при внесенні в молоко і не змінює його в процесі життєдіяльності молочнокислих бактерій.

Основна перевага від використання натурального фарбника спіруліни в порівнянні з іншими фарбниками синього кольору полягає в тому, що фарбник не вимивається сироваткою, а продукт не змінює фарбування в процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.

Поєднуючи синій барвник із базиліком, лавандою, чебрецем, розмарином можна отримати сир "Синій Песто".

Склад: інвертний цукор, вода, D-трегалозу, концентрат спіруліни, тринатрій цитрат.

Норма внесення: 0,05 - 0,1 % залежно від ступеня фарбування

Спосіб застосування: флакон з синім барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, тому що допускається природний осад пігменту, що барвить. Перед використанням розчинити у воді. Чи не змішувати з солями кальцію!

Характеристики:

  • колір – темно-синій;
  • форма – густа рідина;
  • розчинність - водорозчинна та кислотостійка рідина.

Увага! Додайте синій барвник у молоко до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр

Упаковка: ПЕТ флакон із крапельницею об'ємом 10 гр

Термін зберігання 18 місяців при температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла, не заморожувати.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Какой сыр лучше всего делать для продажи