Фіолетовий (бузковий) барвник для сиру
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0094
  • Доступно:
    10 шт.

68 грн. 56 грн.
Є в наявності

Фіолетовий барвник (Vegex Carmine 20 ALB) - це темно-фіолетова рідина, отримана шляхом екстракції комах, а саме з самок мексиканських кошенілі (Dactylopius coccus). Основний барвник - кармінова кислота.

Додавання барвника Vegex Carmine 20 ALB дозволяє отримувати від світло-фіолетового до темно-фіолетового відтінку кінцевого продукту: сир, морозиво, кондитерські вироби, напої, желе та інші продукти.

Основна перевага від використання фарбника Vegex Carmine 20 ALB у порівнянні з синтетичними фарбниками фіолетового кольору полягає в тому, що кінцевий продукт не змінює забарвлення в процесі зберігання. Це важливо для сироробства, щоб сир у процесі дозрівання не змінив колір.

Поєднуючи фіолетовий барвник Vegex Carmine 20 ALB з лавандою можна отримати сир "Песто Лаванда".

Склад: гліцерин (Е 422), вода, гідроксид амонію (Е527), кармін (Е 120), мальтодекстрин.

Норма внесення: 0,075%

Спосіб застосування: флакон з бузковим барвником для сиру обов'язково потрібно збовтувати перед застосуванням, тому що в процесі зберігання пігмент, що фарбує, осідає на дно. Перед використанням фарбник розчинити у воді. Чи не змішувати з солями кальцію!

Характеристики:

  • колір – темно-фіолетовий;
  • форма – рідина;
  • розчинність - водорозчинна рідина;
  • ароман – аміачний.

Увага! Додайте фіолетовий барвник у молоко до внесення молокозгортаючого ферменту.

Варіанти для замовлення: 10 гр, 50 гр та 100 гр

Упаковка: ПЕТ флакон з крапельницею об'ємом 10 та 50 мл, ПЕТ флакон без крапельниці об'ємом 100 мл

Умови зберігання: При температурі від +4 до +8ºС. Захищати від прямої дії світла. Чи не заморожувати.

Термін зберігання 18 місяців.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

Александра / 05.11.2021
Норма внесения 0, 075 - это на какой объем молока?
Администратор Светлана
Средняя норма внесения составляет 0,075 % от используемого объема молока
Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр - также известный как горный сыр или alpage сыр, альпийский сыр производится в горах из молока животных, которые паслись на высоких горных пастбищах. Альпийский сыр может относиться к швейцарскому, французскому или итальянскому сы..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Какой сыр лучше всего делать для продажи
ПОРОКИ СЫРНОЙ КОРКИ

ПОРОКИ СЫРНОЙ КОРКИ

Сырная корка является..