Неповторний аромат лаванди

98 грн. 78 грн.
Є в наявності

Лаванда - це спеція з приголомшливим виразним ароматом квітучого лугу. Традиційно застосовується в парфумерії та кулінарії для створення неповторних смаків і ароматів.

У кулінарії використовують сушені квіти і лавандову олію. Лаванду, як пряність, часто використовують у національній французькій, італійській та іспанській кухнях. Страви, приправлені лавандою, моментально набувають характерного аромату. Квітки лаванди використовують як натуральний ароматизатор під час виготовлення деяких дорогих м'ясних і ковбасних виробів. Головна користь лаванди полягає в тому, що в разі регулярного вживання рослини в їжу зміцнюється імунітет, а організм людини стає менш вразливим до різних вірусів і застудних захворювань.

Цікаво, що під час копчення виробів, лаванда разом із ягодами ялівцю додається до тліючої тирси. 

Застосування лаванди в сироварінні: можна використовувати як шляхом прямого внесення в сирне зерно перед пресуванням, так і шляхом нанесення на поверхню готової головки сиру.

Для закріплення спецій, трав і квітів на поверхні твердих і напівтвердих сирів слід використовувати їстівний клей (антигрибкове клейове покриття)

Увага! Перед додаванням у сир лаванду потрібно прожарити на сухій пательні та охолодити. Якщо ви готуєте сир за конкретним рецептом, де використовується лаванда, то слід діяти за вашим рецептом.

Основні характеристики:

  • склад: квіти сушеної лаванди
  • колір: бузковий із зеленим
  • зовнішній вигляд: сухі квіти лаванди 
  • вага: 50 г  
  • термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Особенности приготовления сыров из козьего молока
Специи и приправы в сыроделии
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии