Для декорування сирів і ковбас

32 грн.
Є в наявності

Розмарин сушений використовується для надання стравам сильного, вишуканого та індивідуального смаку. Найчастіше розмарин додають до перших страв, салатів, риби, картоплі та м'яса, особливо смачне ягня з розмарином і баранина в будь-якому вигляді. 

Приправа розмарин у сушеному вигляді нагадує ялинову хвою, входить до складу пряних сумішей і декоративних обсипань сирів і ковбас.

Розмарин додають у маринади, особливо він гарний у поєднанні з сушеним базиліком і орегано.

Чудово поєднується розмарин з чебрецем або з оливками в домашніх сирах, а свіжий козячий сир з розмарином і часником дуже популярний у гурманів і любителів сирів з козячого молока. Одна з вишуканих страв - це Камамбер запечений із розмарином. Крім того, з розмарином роблять сирне печиво, плавлений сир з розмарином, величезна кількість витриманих сирів в обсипці з розмарину.

Виразність запаху спеції посилюється при термообробці, але при цьому, навіть під тривалим впливом високих температур, аромат не слабшає. Тому розмарин можна додавати на початку приготування страви.

Використовувати його потрібно в помірній кількості. Наприклад, для смаження або тушкування 1 кг м'яса знадобиться всього 2 чайні ложки сухого розмарину.

Розмарин можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу.

Сушений розмарин входить до складу пряних сумішей, наприклад, «Італійські трави» і «Прованські трави».

Основні характеристики: 

  • склад: розмарин сушений
  • зовнішній вигляд - сухе подрібнене листя і гілочки розмарину
  • вага - 50 г
  • термін зберігання: 24 місяці 

Виробник: Марокко

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Специи и приправы в сыроделии