Розмарин сушений використовується для надання стравам сильного, вишуканого та індивідуального смаку. Найчастіше розмарин додають до перших страв, салатів, риби, картоплі та м'яса, особливо смачне ягня з розмарином і баранина в будь-якому вигляді.
Приправа розмарин у сушеному вигляді нагадує ялинову хвою, входить до складу пряних сумішей і декоративних обсипань сирів і ковбас.
Розмарин додають у маринади, особливо він гарний у поєднанні з сушеним базиліком і орегано.
Чудово поєднується розмарин з чебрецем або з оливками в домашніх сирах, а свіжий козячий сир з розмарином і часником дуже популярний у гурманів і любителів сирів з козячого молока. Одна з вишуканих страв - це Камамбер запечений із розмарином. Крім того, з розмарином роблять сирне печиво, плавлений сир з розмарином, величезна кількість витриманих сирів в обсипці з розмарину.
Виразність запаху спеції посилюється при термообробці, але при цьому, навіть під тривалим впливом високих температур, аромат не слабшає. Тому розмарин можна додавати на початку приготування страви.
Використовувати його потрібно в помірній кількості. Наприклад, для смаження або тушкування 1 кг м'яса знадобиться всього 2 чайні ложки сухого розмарину.
Розмарин можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу.
Сушений розмарин входить до складу пряних сумішей, наприклад, «Італійські трави» і «Прованські трави».
Основні характеристики:
- склад: розмарин сушений
- зовнішній вигляд - сухе подрібнене листя і гілочки розмарину
- вага - 50 г
- термін зберігання: 24 місяці
Виробник: Марокко
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Сыры можно варить из ..
Создание натуральной сырной корки (покрытие сырной корки маслом)
Главное преимущество ..
Специи и приправы в сыроделии
Сыр – это тот п..