Лимонна кислота харчова - це натуральний консервант, а також допоміжний інгредієнт, який використовується в процесі сироваріння. Нагрів молока в комбінації з лимонною кислотою призводить до згортання (коагуляції) білка. Використовується замість культури молочнокислих бактерій з метою підвищення кислотності та зниження рівня pH при приготуванні багатьох сирів: моцарелла, сулугуні, маскарпоне, адигейський. Також лимонну кислоту можна використовувати для приготування сиру рикотта.
Лимонна кислота відмінно підходить для виробництва сиру, використовується в кулінарії, при виробництві багатьох інших продуктів харчування та напоїв. Основне завдання лимонної кислоти в сироварінні - коагулювати білок з молока (хімічна реакція в молоці, що викликає його розкладання на сир (сирний потік) і сироватку).
Склад: лимонна кислота моногідтар харчовий
Норма витрати: для витяжних сирів 20 г на 10 л молока.
Для точного вимірювання необхідної кількості сухого хлористого кальцію слід скористатися ювелірними вагами.
Застосування: використовуйте дозування згідно з рецептом з приготування сиру. Перед використанням лимонну кислоту слід розчинити у невеликій кількості холодної кип'яченої води, після чого влити в молоко та перемішати.
Варіанти для замовлення: 100 гр, 500 г
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці
ВАЖЛИВО! Лимонна кислота надійно упакована в металізований пакет, що забезпечує вологонепроникність та світлонепроникність, та забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «Зіпер», що дозволяє в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу і пил.
Виробник: Китай
Ще не було питань.