Дрібна рожева гімалайська сіль для сироробства

29 грн.
Є в наявності

Рожеву гімалайську сіль насправді видобувають у Гімалаях. Цій солі багато мільйонів років, і сформувалися соляні поклади ще до того, як Індія стала частиною континенту Євразії - тоді на місці Гімалаїв був всесвітній океан. Саме тому Гімалайська сіль вважається чистою, тому що в момент формування соляних покладів планета ще не була забруднена.

Рожеву гімалайську сіль називають саме завдяки своєму кольору. На відміну від звичайної кухонної, рожева гімалайська сіль (якщо вона справжня) містить від 80 до 90 мікроелементів, а ось вміст безпосередньо натрію хлориду менше. Тому гімалайська сіль вважається кориснішою (або менш шкідливою), ніж звичайна біла.

Смак гімалайської солі практично такий самий, як і у звичайної кухонної. Єдине, вона трохи менш солона. Гімалайською сіллю можна повністю замінити використання звичайної кухонної солі.

Основні характеристики:

  • Склад: рожева сіль 100% натуральна, видобута на глибині 400-600
  • Помел: дрібний
  • Вага: 100 гр

Країна походження: Пакистан

Алла / 04.05.2020
Здравствуйте. Какой вес?
Администратор Светлана
Цена указана за 100 грамм
Булет д'Авен (молодий) - рецепт приготування
Булет д'Авен (молодий) - рецепт приготування
Булет д’Авен – французький ароматизований сир з коров’ячого молока. Головки сиру мають форму конусу з діаметром основи 6-8 см, висотою 10 см і вагою 200-300 г. Булет д’Авен продають у двох різновидах: свіжий та витриманий. Свіжий Булет д’Авен має м’я..
Булет д'Авен с плесенью (рецепт приготовления)
Булет д'Авен с плесенью (рецепт приготовления)
Булет д'Авен - это пикантный французский сыр, который сразу запоминается не только своим очень необычным внешним видом, но и неповторимым вкусовым букетом. Головки сыра имеют форму конуса с диаметром основания 6—8 сантиметров, высотой 10 сантиме..
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле - это твердый швейцарский сыр в форме маленьких шариков в обсыпке из черного перца. Консистенция сыра меняется в течение периода его созревания, так что в первый месяц это - полумягкий сыр, который можно намазать на хлеб, а к году ..
Монтазио (рецепт приготовления)
Монтазио (рецепт приготовления)
Монтазио - итальянский сыр из северо-восточных регионов Венето и Фриули-Венеция-Джулия. В зависимости от срока созревания, который составляет от полутора месяцев и более года, Монтазио имеет полутвердую или твердую текстуру. Сыр обладает нежным ..

Рекомендовані товари

Мітки: Гімалайська рожева сіль, рожева сіль купити, гімалайська сіль купити, сіль для сироробства, сіль для сиру, рожева сіль для сиру

Рекомендуємо почитати

Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..

Специи и приправы в сыроделии
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..

Характеристика РАССОЛА ДЛЯ ПОСОЛКИ СЫРА