Рожеву гімалайську сіль насправді видобувають у Гімалаях. Цій солі багато мільйонів років, і сформувалися соляні поклади ще до того, як Індія стала частиною континенту Євразії - тоді на місці Гімалаїв був всесвітній океан. Саме тому Гімалайська сіль вважається чистою, тому що в момент формування соляних покладів планета ще не була забруднена.
Рожеву гімалайську сіль називають саме завдяки своєму кольору. На відміну від звичайної кухонної, рожева гімалайська сіль (якщо вона справжня) містить від 80 до 90 мікроелементів, а ось вміст безпосередньо натрію хлориду менше. Тому гімалайська сіль вважається кориснішою (або менш шкідливою), ніж звичайна біла.
Смак гімалайської солі практично такий самий, як і у звичайної кухонної. Єдине, вона трохи менш солона. Гімалайською сіллю можна повністю замінити використання звичайної кухонної солі.
Основні характеристики:
- Склад: рожева сіль 100% натуральна, видобута на глибині 400-600
- Помел: дрібний
- Вага: 100 гр
Країна походження: Пакистан
Мітки: Гімалайська рожева сіль, рожева сіль купити, гімалайська сіль купити, сіль для сироробства, сіль для сиру, рожева сіль для сиру