Для приготування плавленого сиру
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0019
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    низький

48 грн.
Є в наявності

Плавлений сир - молочний продукт, який отримують унаслідок переробки звичайного сиру або сиру.

Плавлений сир виробляють із сичужних сирів, сиру, олії та інших молочних продуктів із додаванням спецій і наповнювачів шляхом плавлення сирної маси за температури 90-95 °C за присутності добавок - солей-плавителів.

Характеристики готового сиру: 

  • Тип сиру: плавлений
  • Тип молока: з домашнього сиру 
  • Текстура: однорідна, рівномірна по всій масі, на розрізі - відсутність малюнка
  • Колір: від білого до жовтуватого
  • Смак: сирний із кислинкою
  • Термін визрівання: свіжий сир 

Склад: Е 331

Е 331 - цитрат натрію (натрієва сіль лимонної кислоти) є сіллю-плавлювачем, що використовується під час виробництва плавленого сиру від самого моменту його винаходу 1911 року, входить до переліку харчових добавок, дозволених для застосування в харчовій промисловості в Україні. Безпечна добова норма споживання для цитрату натрію не встановлена. На сьогодні інформація про його шкоду відсутня, і він вважається абсолютно безпечним для здоров'я.

НОРМА ВНЕСЕННЯ: 

  • для приготування плавленого сиру із сиру - 1 % від маси
  • для приготування плавленого сиру з твердого сиру - 2-3 % від маси

Увага! У роздрібній торговельній мережі багато фальсифікованого сиру (що містить рослинний жир), тому якісного плавленого сиру з нього не вийде. Ми рекомендуємо використовувати домашній сир, придбаний у «молочників» на ринку.

Інструкція приготування плавленого сиру з кисломолочного сиру (творогу)

Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Усе обладнання має бути чистим і продезінфікованим. 

Варіанти для замовлення: 100 г

Удачі Вам у домашньому сироварінні!

Вера / 29.08.2022
Доброго дня! Коли можна чекати на сіль?
Администратор Светлана
Вже є в наявності ))
Оксана / 02.12.2020
На 500 грамм творога нужно 5 г соли-плавителя?
Администратор Светлана
Норма расхода составляет на 1 кг творога - 10 гр , значит вы расчитали все верно, на 0,5 кг - 5 гр соли-плавителя.
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир із творога (рецепт приготування)
Плавлений сир – молочний продукт, який отримується у результаті переробки звичайного сиру. Плавлений сир виробляється з сичужних сирів, домашнього сиру (творогу), масла та інших молочних продуктів із додаванням спецій та наповнювачів шляхом топлення ..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Мальва (квіти для афінажу), 25 г
АФІНАЖ

Мальва (квіти для афінажу), 25 г

Сухі квіти блакитної мальви
39 грн.

Рекомендуємо почитати

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..

Производство ТВОРОГА разными способами
Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..