Спеціалізований папір для сирів з митою кіркою

85 грн.
Є в наявності

Оригінальний двошаровий папір для правильного зберігання та витримки сирів з митою скоринкою (Реблошон, Ліваро та ін). Папір є оригінальним і вироблений у Франції. Увага! Це саме папір для витримки (а чи не пакет).

Увага! Сир обертається листом цього паперу (пергаментна сторона – до сиру, силіконізована – зовні). Всередину (між шарами) поміщати сир не потрібно! Це неправильне застосування.

Для приготування сирів з бревібактеріями необхідний не звичайний, а саме двошаровий папір, який дозволить правильно витримати і зберігати продукт без шкоди колоніям червоної плісняви, які повинні залишатися активними.

Розмір листа: папір поставляється в розмірі 25х25 см, що дозволяє вам готувати головки діаметром 11 - 12 см .

Склад папіру: прозорий дихаючий поліпропілен, жиронепроникний папір

Характеристики:

  • щільність листа - 41 г/м.кв.
  • розмір - 25 х 25 см
  • кількість - 5 або 10 аркушів на вибір
  • Колір білий

Виробництво: Франція

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Двошаровий папір для сирів з митою кіркою, папір silidor, папір для м'якого сиру, папір для дозрівання сиру, папір для сиру, папір для сиру silidor, силіконізований папір для сиру, папір для камамберу

Рекомендуємо почитати

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ