Оригінальний двошаровий папір для правильного зберігання та витримки сирів з митою скоринкою (Реблошон, Ліваро та ін). Папір є оригінальним і вироблений у Франції. Увага! Це саме папір для витримки (а чи не пакет).
Увага! Сир обертається листом цього паперу (пергаментна сторона – до сиру, силіконізована – зовні). Всередину (між шарами) поміщати сир не потрібно! Це неправильне застосування.
Для приготування сирів з бревібактеріями необхідний не звичайний, а саме двошаровий папір, який дозволить правильно витримати і зберігати продукт без шкоди колоніям червоної плісняви, які повинні залишатися активними.
Розмір листа: папір поставляється в розмірі 25х25 см, що дозволяє вам готувати головки діаметром 11 - 12 см .
Склад папіру: прозорий дихаючий поліпропілен, жиронепроникний папір
Характеристики:
- щільність листа - 41 г/м.кв.
- розмір - 25 х 25 см
- кількість - 5 або 10 аркушів на вибір
- Колір білий
Виробництво: Франція
Ще не було питань.
Мітки: Двошаровий папір для сирів з митою кіркою, папір silidor, папір для м'якого сиру, папір для дозрівання сиру, папір для сиру, папір для сиру silidor, силіконізований папір для сиру, папір для камамберу