Культура Brevibacterium linens на 5000 - 10 000 л

854 грн.
Є в наявності

Бревібактерії (Brevibacterium, червона пліснява) - це культура бактерій поверхневого слизу, що є ароматоутворюючими та створюють зовнішній вигляд сиру, сприяють отриманню специфічного аромату та кольору нормандських сирів та збалансованої поверхні флори. Використовуються для приготування сирів з "митою скоринкою" - Реблошон, Лімбургер, Мюнстер, Пон-Л'Евек та ін. Для цих сирів характерна волога, трохи липка скоринка від яскраво-жовтогарячого до рожево-бежевого кольору та різкого характерного запаху. Під скоринкою ховається ніжний вершковий сир.

Склад:

  • Brevibacterium lines,
  • Arthrobacter nicotianae,
  • Geotrichum candidum.

Дозування: оригінальний пакет плісняви містить 10 D (кількість одиниць активності), цієї кількості вистачить на переробку 5000 – 10 000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої плісняви. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість плісняви ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним.

Приготування та використання розчину:

  • Візьміть 0,02 г порошку бревібактерії додайте в 50 мл води (точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах)
  • залиште на 12-15 годин при кімнатній температурі для розмноження бактерій;
  • потім змастіть розчином поверхню сиру.

Для розпилення розчину можна використовувати флакон-розпилювач.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання бактерій здійснюється за негативної температури, перед розтином необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. В іншому випадку це може вплинути на активність та дію культур.
  2. Перед застосуванням бактерій ​​необхідно переконатися, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Застосовувати способом, передбаченим конкретною технологією приготування сиру.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco, Франція

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Светлана / 20.06.2023
Добрый день. Подскажите конечную дату Бревибактерий?
Администратор Светлана
Пригодны до 19.07.2024 г.
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Л'Эвек (Пон-Левек) - это один из вкуснейших и древнейших французских мягких сыров. Пон-л'Эвек раньше называли "ангелочком": обладая миниатюрными формами (квадрат со стороной 10,5 - 11,5 см), этот сыр, покрытый розовато-оранжевой корочкой под..
Таледжио (рецепт приготовления)
Таледжио (рецепт приготовления)
Таледжио — полумягкий итальянский сыр с мытой коркой из пастеризованного коровьего молока. Сыр Таледжо выпускается в форме небольших квадратов размером 18-20 см, высотой 5-8 см и весом 1,8-2,2 кг оранжевого цвета, имеет шероховатую, ароматн..
Реблошон (рецепт приготовления)
Реблошон (рецепт приготовления)
Реблошон - это мягкий сыр родом из Франции, имеет корочку золотистого цвета и обладает очень деликатным вкусом, что его по праву можно называть "сливочное блаженство". Это живой сыр, который делают исключительно из сырого молока высочайшего каче..
Лимбургер (рецепт приготовления)
Лимбургер (рецепт приготовления)
Лимбургер - это мягкий сливочный сыр с сильным запахом. Сыр обычно имеет бледно-желтый цвет с более темно-оранжевой корочкой. Тело сыра имеет форму бруска, или кирпича. Он может быть очень острым, пряным и пахучим, но эти качества контролируют, ..
Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер (рецепт приготовления)
Мюнстер - это французский мягкий сыр с мытой коркой. Сыр этот производится из свежего коровьего молока коров. Мюнстер обладает особым острым вкусом. Тело сыра мягкое, нежное и клейкое на срезе, корочка - бледно-оранжевого цвета, слегка липкая, б..
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро - мягкий сыр из коровьего молока, производимый в Нижней Нормандии. Интересной особенностью Ливаро является то, что сырную головку обматывают пятью полосками из высушенных листьев рогоза, который в большом количестве произрастает..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 40 мм, 500 м

Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 40 мм, 500 м

Оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 40 мм , 500 метров
5 437 грн.
Форма для сиру з поршнем до 1 кг (D15 см, h7 см)
Хіт

Форма для сиру з поршнем до 1 кг (D15 см, h7 см)

Готова головка сиру до 1 кг
89 грн.

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ