- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:середній
Імеретинський сир – це свіжий грузинський сир з м’яким смаком, який можна їсти вже на наступний день після приготування. На Кавказі свіжоприготований імеретинський сир має назву «перший сир» або «молодий сир». З ним печуть хачапурі і роблять закуски, змішуючи із свіжими травами та спеціями. А ще імеретинський сир – це заготівка для славнозвісного сиру сулугуні, який має чудові плавкі властивості.
Характеристики готового сиру:
- Країна походження: Грузія;
- Тип сиру: м’який, розсільний.
- Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
- Текстура: щільна, закрита, ламка.
- Колір: білий.
- Смак: кисломолочний, солоний.
- Термін визрівання: свіжий сир.
Склад комплекту для приготування сиру «Імеретинський»:
- Заквашувальна культура для сиру «Імеретинський» (Dalton, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
Рівень складності приготування: середній
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.
Вихід готового сиру: 15-17 % від обсягу молока
УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «Імеретинський».
Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност.
Хай Вам щастить у домашньому сироділлі!
Ще не було питань.
Мітки: Закваска для сиру Іммеретинський, приготувати Іммеретинський сир, домашній Іммеретинський сир, купити закваску для Іммеретинського сиру, сир-косичка, грузинський сир, свіжий сир, низькі ціни на закваски, італійські закваски, закваски Даниско, закваски Далтон,