Ніж для фігурного нарізування сиру
798 грн. 698 грн.
В наличии

Жироль (в перекладі з французької - "лисичка") – спеціальний інструмент, який допоможе вам нарізати знаменитий швейцарський сир Тет Де Муан. Цей сир виділяється серед решти способів подачі: за допомогою ножа-жиролі з сиру Тет Де Муан знімається акуратна стружка. За формою та кольором трояндочки цієї сирної стружки дуже нагадують гриби-лисички, і можуть стати чудовою прикрасою для страв та сирної тарілки. Крім того, ніж-жироль можна використовувати і з іншими делікатесними сирами: Едам, Petit Basque та інші напівтверді сири. 

У набір входить прозора пластикова кришка, яка захистить сир від висихання та збереже його свіжість тривалий час. 

Також ніж-жироль допоможе створити "локони" із шоколаду. Цьому сприяє те, що жироль при обертанні створює стружку, що нагадує тонкі мережива-трояндочки, які ідеально підійдуть для прикраси страв.

Спосіб використання: зріжте верх (кірку) у непочатої голівки сиру. Надягніть сир на стрижень і потім закріпіть зверху ніж із ручкою. При обертанні не слід сильно натискати сир. Сир Тет де Муан - напівтвердий, і вам не знадобиться багато зусиль для отримання стружки.

Характеристики ножа-жиролі:

  • Матеріал стрижня та леза ножа – нержавіюча сталь;
  • Діаметр дерев'яної основи – 21 см;
  • Діаметр пластикової кришки (у нижній частині) – 17 см;
  • Висота пластикової кришки – 11 см;
  • Виробництво – Китай

Увага! Перед першим використанням обладнання необхідно акуратно, без використання гострих предметів, звільнити від захисної плівки та за допомогою органічного розчинника видалити заводське мастило з деталей з нержавіючої сталі м'якою губкою. Після цього промити ніж гарячою водою і витерти насухо м'якою серветкою.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Правила прессования полутвердых сыров
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Дефекты сыра и как их избежать
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ