Для сирів з пліснявою та сирокопчених ковбас

56 грн.
Є в наявності

Дріжджі DHR (Debaryomyces hansenii - Дебаріоміцети) являють собою ряд дріжджів, спеціально відібраних для приготування м'яких сирів з пліснявою з козячого та коров'ячого молока, сирів лактик, а також ковбасних виробів, у тому числі сирокопчених ковбас і надають продукту м'який смак, сприяють розм'якшенню тіла сиру

Дріжджі роблять такий самий внесок, як і Penicillium Candidum, у процес розкислення сирного зерна шляхом використання лактози та молочної кислоти, що призводить до підвищення pH до нейтрального. Завдяки своїй ферментативної активності дріжджі DHR сприяють деградації поверхні сиру, запобігаючи можливій гіркоті в молодому сирі та виробляючи свіжіший та ароматніший смак.

Особливості цієї культури:

  • Повільне зменшення кислотності кірки сиру, у розвиток інших культур;
  • Запобігання росту небажаної мікрофлори;
  • Сильне утворення фруктового аромату.

Функції дріжджів: підвищення pH, захист від забруднень із повітря, симбіоз із заквасочними культурами, залишкове споживання цукру для досягнення бажаного смаку сиру.

Переваги використання дріжджів у виробництві сиру:

  • Поліпшують смак м'якого сиру;
  • Виготовляють кірку для м'яких сирів з митою кіркою;
  • Полегшують зростання Brevibacterium linens;
  • Запобігають грибковому забрудненню.

Склад: Debaryomyces hansenii

Оптимальна температура для зростання: 15-37 ° С

Застосування: дріжджі розчиняють у 50 мл аптечного фізрозчину при t-4°С витримують протягом 30 хвилин, а потім вносять у молоко разом із закваскою до ферменту. Розчинені культури можуть зберігатися при t 4°C не більше 24 годин.

Розрахунок норми внесення: якщо ви придбали дріжджі на 100 - 200 л, то на упаковці буде вказано вагу. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання дріжджів здійснюється за негативної температури, перед відкриттям необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. В іншому випадку це може вплинути на активність та дію культур.
  2. Перед застосуванням дріжджів ​​необхідно переконатися, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Застосовувати способом, передбаченим конкретною технологією приготування сиру.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Lallemand Speciality Cultures, Франція

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Біла пліснява Geotrichum Candidum GC (Igea)
Немає

Біла пліснява Geotrichum Candidum GC (Igea)

Біла пліснява для м'яких козячих сирів, камамбера, бри
АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)
152 грн.

АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)

Вугільно-чорний колір латексу
129 грн.
Верес (квіти для афінажу), 25 г
АФІНАЖ

Верес (квіти для афінажу), 25 г

Сухі квіти вересу
35 грн.

Рекомендуємо почитати

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..