До комплекту входить закваска, фермент та інструкція приготування
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    середній

25 грн.
Є в наявності

БІФІДОСИР – це інновація у сфері здорового харчування, революція у галузі пробіотичних продуктів харчування. 

БІФІДОСИР багатий на корисні бактерії Bifidobacterium bifidum, які:

  • борються із хвороботворними бактеріями;
  • допомагають нашому організму повноцінно працювати;
  • зміцнюють імунітет;
  • налагоджують роботу кишечника, підтримують нирки та печінку;
  • виводять з організму токсини та канцерогени.

Характеристики готового сиру:

  • Тип сиру: м’який, розсільний.
  • Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: щільна, закрита, ламка.
  • Колір: білий.
  • Смак: кисломолочний, солоний.
  • Термін визрівання: свіжий сир.

Склад комплекту для приготування сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР»:

  1. Заквашувальна культура для сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР» (Алче, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

При покупці набору на 100 л молока мірна ложечка у ПОДАРУНОК!

Рівень складності приготування: середній

Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.

Вихід готового сиру: 15-17 % від обсягу молока

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР​​​​​​​».

Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност.

Хай Вам щастить у домашньому сироділлі!

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..