- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:середній
БІФІДОСИР – це інновація у сфері здорового харчування, революція у галузі пробіотичних продуктів харчування.
БІФІДОСИР багатий на корисні бактерії Bifidobacterium bifidum, які:
- борються із хвороботворними бактеріями;
- допомагають нашому організму повноцінно працювати;
- зміцнюють імунітет;
- налагоджують роботу кишечника, підтримують нирки та печінку;
- виводять з організму токсини та канцерогени.
Характеристики готового сиру:
- Тип сиру: м’який, розсільний.
- Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
- Текстура: щільна, закрита, ламка.
- Колір: білий.
- Смак: кисломолочний, солоний.
- Термін визрівання: свіжий сир.
Склад комплекту для приготування сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР»:
- Заквашувальна культура для сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР» (Алче, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
При покупці набору на 100 л молока мірна ложечка у ПОДАРУНОК!
Рівень складності приготування: середній
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.
Вихід готового сиру: 15-17 % від обсягу молока
УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «М'ЯКИЙ БІФІДОСИР».
Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност.
Хай Вам щастить у домашньому сироділлі!
Ще не було питань.