Форма для Бринзи, Качотта, Фета, Халлумі
78 грн. 59 грн.
Є в наявності

Висока пластикова форма із дрібною перфорацією розрахована на голівку сиру вагою 1,5 кг. Призначена для приготування самопресованих сирів: Бринза, Рокфор, Фета, Качотта та інші, а так само підходить для приготування Рікотти.

Форма для сиру має дренажні отвори по всьому периметру, що дозволяє використовувати її без додаткових матеріалів, що фільтрують.

Ця форма ідеально підходить для виготовлення 15 л молока.

Сирна форма має міцні стінки, що дозволяє використовувати її для виготовлення як м'яких сирів, що самопресуються, так і напівтвердих і твердих сирів, що вимагають пресування.

Основні характеристики:

  • діаметр – 15,5 см
  • висота – 13,5 см
  • об'єм - 2 л
  • місткість – до 1,5 кг сиру
  • матеріал - харчовий пластик
  • Колір білий

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Дор-блю (рецепт приготовления)
Дор-блю (рецепт приготовления)
Дор блю (Дорблю) — марка голубого сыра из Германии, производства компании Кезерай Шампиньон Хофмайстер, в переводе означает «голубое золото». Дор блю имеет нежную и маслянистую текстуру, умеренно острый, пряный и солоноватый вкус и яркий сп..
Горгонзолла (рецепт приготовления)
Горгонзолла (рецепт приготовления)
Горгонзола - знаменитый итальянский сыр относится к голубым сырам, получившим свое название из-за проросших в сырной массе зеленовато-голубых колоний плесневых культур. Горгонзолу делают из коровьего молока, и для этого сыра харак..
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро - мягкий сыр из коровьего молока, производимый в Нижней Нормандии. Интересной особенностью Ливаро является то, что сырную головку обматывают пятью полосками из высушенных листьев рогоза, который в большом количестве произрастает..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для м'якого сиру, форма для сиру, форма для сиру з пліснявою, форма для качотти, форма для халумі, форма для сиру, форма для фети, висока форма для сиру, сирна форма, форма для бринзи

Рекомендуємо почитати

Заквасочные культуры и их виды

Заквасочные культуры и их виды

Закваски, или заквасо..

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..