- ...
- Головна
- Форми для сиру
- Форми для самопресованих сирів
Акція! Висока форма для м'яких сирів до 1,5 кг (D15 см, h13,5 см)
Форма для Бринзи, Качотта, Фета, Халлумі
-
Рейтинг:
- Модель:0283
- Доступно:34 шт.
Висока пластикова форма із дрібною перфорацією розрахована на голівку сиру вагою 1,5 кг. Призначена для приготування самопресованих сирів: Бринза, Рокфор, Фета, Качотта та інші, а так само підходить для приготування Рікотти.
Форма для сиру має дренажні отвори по всьому периметру, що дозволяє використовувати її без додаткових матеріалів, що фільтрують.
Ця форма ідеально підходить для виготовлення 15 л молока.
Сирна форма має міцні стінки, що дозволяє використовувати її для виготовлення як м'яких сирів, що самопресуються, так і напівтвердих і твердих сирів, що вимагають пресування.
Основні характеристики:
- діаметр – 15,5 см
- висота – 13,5 см
- об'єм - 2 л
- місткість – до 1,5 кг сиру
- матеріал - харчовий пластик
- Колір білий
Виробник: Україна
Ще не було питань.

Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро - мягкий сыр из коровьего молока, производимый в Нижней Нормандии. Интересной особенностью Ливаро является то, что сырную головку обматывают пятью полосками из высушенных листьев рогоза, который в большом количестве произрастает..

Дор-блю (рецепт приготовления)
Дор блю (Дорблю) — марка голубого сыра из Германии, производства компании Кезерай Шампиньон Хофмайстер, в переводе означает «голубое золото». Дор блю имеет нежную и маслянистую текстуру, умеренно острый, пряный и солоноватый вкус и яркий сп..

Горгонзолла (рецепт приготовления)
Горгонзола - знаменитый итальянский сыр относится к голубым сырам, получившим свое название из-за проросших в сырной массе зеленовато-голубых колоний плесневых культур. Горгонзолу делают из коровьего молока, и для этого сыра харак..
Рекомендовані товари
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
1000 Форма для сиру «Канестрато» до 2 кг (D17 см, h15 см)
З імітацією стінок справжнього кошика з лози
29 АКЦІЯ! Форма для сиру "Ромашка" до 3 кг (D20 см, h9 см)
Велика форма для м'яких сирів
3 АКЦІЯ! Набір «М'ЯКІ ТА РОЗСОЛЬНІ СИРИ» (бринза, фета, халлумі, моцарела, сулугуні, страчателла) на 100 л
В одному наборі 6 видів сирів із рецептами
10 Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів
9 Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)
Надає виражений вершковий смак сирам та кисломолочному сиру
10 Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)
Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення
7 Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)
Для сирів групи Лактик та напівтвердих із закритою структурою
31 Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Сичужний фермент для елітних сирів з козиного та коров'ячого молока
15 АКЦИЯ! Форма для м'яких сирів до 1 кг (D14 см, h8,5 см)
Відмінне дренування м'яких та пліснявих сирів
27 Блакитна пліснява для Горгонзолла Дольче (Алче)
Рідка пліснява для м'яких блакитних сирів
10