Сіль для приготування рикотти. Рецепт додається.

82 грн.
Є в наявності

Рікотта - традиційний італійський сироватковий сир. Рікотта готується з сироватки, що залишається після приготування сиру з використанням молокозгортаючого ферменту. Таким чином, білковою основою рікотти є не казеїн, а альбумін (точніше, лактальбумін). З сирної (творожної) сироватки, що залишилася після отримання кисломолочного сиру (творогу), рікотту практично не виробляють, тому що її виходить мало та її виробництво економічно малоефективне.

Основною перевагою рікотти є високий вміст молочного білка (до 20%). При цьому приблизно на 95% цей білок складається з сироваткового протеїну, який має високу біологічну цінність і чудово засвоюється людським організмом. Рікотта часто використовується у випічці для надання м'якості та ніжності тісту. Її можна додавати в мафіни, пироги, пиріжки та інші вироби, щоб вони вийшли соковитішими. 

Історично технологія виробництва рікотти полягала просто в нагріванні підкисної сироватки або сироватки з додаванням кислоти в подальшому очікуванні денатурації сироваткових білків і одержання природного виходу продукту на поверхню. Сироваткові білки (альбуміни) акуратно збирають та формують рикотту.

 

В останні десятиліття були розроблені інноваційні технології більш ефективного відновлення сироваткових білків при забезпеченні їхньої найкращої якості. Практично у всіх нових технологіях використовуються так звані "солі рикотти", які сприяють кращому виведенню сироваткових білків із сироватки. Спеціальна сіль для рікотти є сумішшю мінеральних солей, які дозволяють збільшити вихід готової продукції і зберегти рикотту м'якшою і бархатистою.

Склад: хлорид кальцію, хлорид магнію, хлорид натрію Норма витрати: 15 – 20 гр на 10 л сироватки

Для точного виміру необхідної кількості солі для рикотти слід скористатися ювелірними вагами

Варіанти для замовлення: 100 гр

Умови зберігання: 12 місяців у сухому прохолодному місці

ВАЖЛИВО! Сіль для рікотти надійно упакована в металізований пакет, що забезпечує вологонепроникність та світлонепроникність та забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «Зіпер», що дозволяє в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу і пил. 

Виробник: ALCE GROUP, Італія

Сергій / 20.09.2024
при якій температурі вносити сіль для рікоти в сироватку?, чи потрібно її попередньо розчинити у воді?
Администратор Светлана
Сіль попередньо розчиняється у воді , вноситься у сироватку та нагрівається. До солі додається докладний рецепт із вказанням параметрів приготування.
Заквасочні культури італійського виробника ALCE
Заквасочні культури італійського виробника ALCE
Привіт шановні покупці. Команда інтернет-магазину "ДОМАШНІЙ ГАСТРОН" рада вітати Вас!Сьогодні ми хочемо поділитися чудовою новиною! Тепер в Україні можна придбати легендарні заквасувальні культури італійського виробника ALCE. Корпорація ALCE GRO..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати