Відмінне дренування м'яких та пліснявих сирів
62 грн. 50 грн.
Є в наявності

Форма для м'яких сирів вагою до 1 кг відмінно підходить для сирів з пліснявою, а також свіжих та розсольних сирів. Гнучкі стіни дозволяють витягувати сирну головку максимально акуратно і не порушувати її цілісність та ніжну структуру. Для акуратного вилучення достатньо перевернути форму і злегка натиснути на стінки кілька разів, злегка постукуючи фомою плоскою поверхнею. Нахил стін дозволяє вставляти форми один в одного, що дає можливість підпресування сирного зерна і забезпечує компактне зберігання в ті моменти, коли форми не використовуються.

Дана форма має безліч дренажних порожнин, завдяки чому досягається швидке відділення сироватки навіть за повної відсутності стороннього навантаження.

Основні характеристики:

  • діаметр – 14,5 см
  • висота – 8,5 см
  • об'єм - 1 л
  • місткість – до 1 кг сиру
  • матеріал - харчовий пластик
  • Колір білий

Виробник: Україна

Наталья / 08.04.2020
Добрый день. подскажите пожалуйста, диаметр донышка и верха у такой формы одинаковый?
Спасибо.
Администратор Светлана
Верхнее значение внутреннего диаметра - 14,2 см
Нижнее значение внутреннего диаметра - 13,3 см
Уроки сыроделия в Харькове
Уроки сыроделия в Харькове
   Попробуйте и научитесь самостоятельно готовить сыр на мастер-классах в г. Харьков        Друзья, на уроках сыроделия вас научат настоящему искусству приготовления сыра!       Это просто! ..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для м'якого сиру, форма для сиру, форма для сиру з пліснявою, форма для качотти, форма для халумі, форма для сиру, форма для фети, форма для камамберу, сирна форма, форма для бринзи

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..