Культура без газоутворення (на 100 л та 500 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    8 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    висока
  • Газоутворювальна здатність:
    відсутня
  • Кислотоутворювальна здатність:
    висока

150 грн.
Є в наявності

Мезофільна закваска МО-20 - це мезофільна ароматична культура, тип O. Ця культура містить спеціально відібрані штами, обрані завдяки своїй стійкості до фагів і здатності швидко продукувати молочну кислоту. Ця культура не виробляє СО2

Культура МО-20 застосовується при виробництві всіх м'яких сирів (з коров'ячого та козячого молока), напівтвердих сирів із закритою текстурою (без очей, наприклад, Чеддер, Фета). Закваска також застосовується в кисломолочних продуктах, як правило у виробництві сиру.

Склад:

  • Lactococcus lactis подвид cremoris
  • Lactococcus lactis подвид Lactis

Вид закваски: мезофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ: 

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказано вагу та норму внесення на заданий об'єм молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, яка містить 50 U (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 500 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (8 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій гранульованій формі (закваски Chr. Hansen (Хансен) випускаються у вигляді гранул)
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Chr. Hansen (Данія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Мезофільна закваска МО-20 Хансен, мезофільна закваска МО-20 Хансен Україна, купити закваски Хансен в Україні, закваски Хансен Україна, закваски Hansen Україна, мезофільна закваска Хансен, закваски Хансен в Україні

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Чеддеризация сырной массы

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризацией называется ..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ