- Модель:0051
- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:середній
Бюш-де-Шевр (Шевр, Шевре) - сир із козячого молока і родом із Франції. Залежно від терміну дозрівання може бути білого або синюватого відтінку. Якщо ви тільки починаєте осягати науку сироваріння, рекомендуємо почати саме з цього французького козячого сиру, готувати його легко і просто. Такий сир так само часто роблять у формі сердечка або поліна. Традиційно головка сиру важить від 50 до 150 г.
Від терміну дозрівання залежить колір м'якоті та смак - молодий сир має ніжно-білий колір, а дозрілий - трохи синюватий. Смак свіжий, молочний, з витонченими відтінками свіжих горіхів і сушених фруктів. З часом смак стає терпким і більш гострим.
Характеристики готового сиру:
- Країна походження: Франція
- Тип сиру: м'який сир із білою пліснявою
- Тип молока: з козячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
- Текстура: закрита, щільна
- Колір: білий
- Смак: молочний, горіховий, сухофруктовий
- Термін визрівання: від 7 днів до 4 тижнів
Склад комплекту для приготування сиру «Бюш-де-Шевр»:
- Мезофільна закваска (Dalton, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
- Культура плісняви Geotrichum candidum (Dalton, Італія)
Рівень складності приготування: низький
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умови зберігання закваски в морозилці, а ферменту в холодильнику
Вихід готового сиру: 12 % від об'єму молока
УВАГА! У комплект входить детальна роздрукована інструкція приготування сиру «Бюш-де-Шевр»
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання має бути чистим і продезінфікованим.
Удачі Вам у домашньому сироварінні!
Ще не було питань.

Рекомендуємо почитати
Состав сырных заквасок
Если вы хотите получи..
Виды форм для приготовления сыра
Для изготовления различны..
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Основными условиями д..