Форма без дна для м'яких сирів із пліснявою висотою 13 см
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0279
  • Доступно:
    В наличии
348 грн.
В наличии

Форма без дна "Камамбер" діаметром 11,5 сантиметрів призначена для пресування м'яких самопресованих сирів невеликого розміру.

У форми немає дна, що забезпечує легке перевертання – вам достатньо лише перевернути саму форму, і сир сам плавно переміститься вниз під власною вагою (не залишаючи форму). В якості знімного дна ви можете використовувати дренажний килимок.

Основні характеристики:

  • вихід сиру – 0,5 - 0,6 кг
  • об'єм - 1,3 кг
  • висота - 13 см
  • діаметр верхній – 11,5 см
  • діаметр нижній – 11,5 см

Виробник: Франція

Ксения / 12.02.2021
Подскажите пожалуйста, когда будет в наличии?
Администратор Светлана
Данный вид форм пока не планируется завозить

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Закваска для сиру МОРБ'Є
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру МОРБ'Є

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + зола + рецепт
52 грн.
АКЦИЯ! Олівець для маркування сиру (коричневий)
145 грн.

АКЦИЯ! Олівець для маркування сиру (коричневий)

Для маркування сиру харчових продуктів
122 грн.
Мезофільна закваска MSE (Biochem Lactoferm)
ЧЕСНА ВАГА

Мезофільна закваска MSE (Biochem Lactoferm)

Для сирів голландської групи зі слабким газоутворенням
75 грн.
МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
ЧЕСНА ВАГА

МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)

Для м'яких та напівтвердих сирів із закритою структурою
75 грн.
Закваска для сиру КАМАМБЕР
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру КАМАМБЕР

СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
26 грн.

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Что необходимо для домашнего сыроделия
Разновидности сыров из козьего молока