Запашна універсальна приправа для будь-яких страв

59 грн.
Є в наявності

Суміш спецій «5 перців» - це високоякісний натуральний продукт класу Преміум, європейська естетика та чудовий аромат свіжомелених спецій. Якщо Ви звикли використовувати свіжомелений чорний перець, то радимо спробувати суміш п'яти перців. Суміш має набагато більш насичений і цікавий смак порівняно зі звичайним чорним перцем. До складу суміші входять перці, що мають неповторний смак і аромат. Солодкий аромат запашного перцю, пекучість чорного і червоного перців, ледь відчутна ніжність рожевого перцю додадуть вишуканості Вашим стравам.

Суміш спецій «5 перців» - не надто гостра і дуже запашна універсальна приправа для будь-яких страв: м'ясних, рибних, з птиці, овочевих, грибних, супів, соусів, салатів та інших. Перемелювати цю суміш спецій краще безпосередньо перед використанням. Суміш використовується як у цілому, так і в меленому вигляді. 

 У сироварінні суміш спецій «5 перців» перемелюють і використовують як панірування для сиру «Белпер Кнолле». Рецепт приготування сиру «Белпер Кнолле». 

Основні характеристики: 

  • склад: чорний перець, запашний перець, зелений перець, білий перець, рожевий перець. Усі спеції класу Преміум.
  • зовнішній вигляд - цілі горошини різних кольорів без домішок
  • вага - 50 г
  • термін зберігання: 24 місяці 

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Паприка червона різана

Паприка червона різана

Для кулінарних страв, сиру та ковбаси
78 грн.
Соняшник (пелюстки для афінажу), 25 г
Немає АФІНАЖ

Соняшник (пелюстки для афінажу), 25 г

Сухі пелюстки соняшнику
АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)
Немає

АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)

Вугільно-чорний колір латексу
Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Для безлактозного гіпоалергенного молока та кисломолочних продуктів
178 грн.
Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)
87 грн.

Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)

Натуральний зелений барвник для сиру
77 грн.

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Многие думают, что для из..

Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Специи и приправы в сыроделии